hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.625
- Πόντοι
- 12.896
Δεν την γνωρίσω από κοντά...Αλλά ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ αυτό φαίνεται
Εὐκαιρία νά τὴ γνωρίσης θά'ναι!
Δεν την γνωρίσω από κοντά...Αλλά ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ αυτό φαίνεται
κάτι που είναι σίγουρο σε αυτό το νήμα είναι ότι είμαστε όλοι μουνάρεςΔεν την γνωρίσω από κοντά...Αλλά ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ αυτό φαίνεται
κάτι που είναι σίγουρο σε αυτό το νήμα είναι ότι είμαστε όλοι μουνάρες
πρώτα και κύρια εγώ...ρώτα και Σοφία...Καί σὐ;;!! Τί ἀποκάλυψη!
σε γυναικαΌταν λες τα πάντα; Να πιάσω τοίχο και να φορέσω τσίγκινο σώβρακο με κωδικό ξεκλειδώματος στην τρύπα δηλαδή;
κερνάς καφέ, χωριάτικη σαλάτα και ριγκατόνι di polo επειδή μυαλό δε βάζεις και συνεχίζεις να είσαι άτακτοςσε γυναικα
εσυ εισαι η μεγαλυτερη μουναρα απο ολεςκάτι που είναι σίγουρο σε αυτό το νήμα είναι ότι είμαστε όλοι μουνάρες
προστατεύω τα λεφτά και τα εισοδήματά μας...εσυ εισαι η μεγαλυτερη μουναρα απο ολες
για να μην πω μουνακι που δεν με αφησες χτες να γαμησω
δικια μου η συνταξη την τρωω οπου θελωπροστατεύω τα λεφτά και τα εισοδήματά μας...
Αντικειμενικα θα πω κατι που ισχυει στην πραγματικοτητα οχι μονο για σενα αλλα για ολες τις επαγγελματιες..Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) αλλα αυτό που συμβολιζω εδώ μέσα, το βρώμικο , το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....
Όποιος ειναι συμφιλιωμενος
με αυτά ίσως και να καυλωνει....
νομίζεις...αλλάζουν τα κόζα πλέον που γνωριστήκαμε γέρο...δικια μου η συνταξη την τρωω οπου θελω
οι μεγαλύτερες κατίνες είμαστε οι άνδρες....Ὤπα! Ἄντρες ἄρχισαν τὰ γυναικεῖα μαλλιοτραβήγματα! Ἐνδιαφέρον!
νομίζεις...αλλάζουν τα κόζα πλέον που γνωριστήκαμε γέρο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οι μεγαλύτερες κατίνες είμαστε οι άνδρες....
κατινιές σπέρνω...Γειά σου Κατίνα! Τί κάνεις;
Εκτιμω τους ανθρωπους που παραδεχονται τα ελλατωματα του εαυτου τους καταρχαςοι μεγαλύτερες κατίνες είμαστε οι άνδρες....
Ρε γιατρε του γαμησες τη μανα τον πατερα και ολο το σοι ....Λεξοτανίλ των 6 mg, Ζάναξ των 2 mg και Λαμικτάλ των 50 mg, τρεις φορές ημερησίως.
Σε τρεις μήνες έλα για επαναξιολόγηση...