Οκ σεβασμος στους καλλιτεχνες τοτε... Αλλα θα ηθελα να μαθω τα αποτελεσματα αυτης της εμπνευσης..Γράφει όταν έχει έμπνευση....Είναι καλλιτέχνης...
Ποιος ειναι ο καθενας απο αυτους που περιεγραψε?
Εχω σκασει απο περιεργεια τωρα
Οκ σεβασμος στους καλλιτεχνες τοτε... Αλλα θα ηθελα να μαθω τα αποτελεσματα αυτης της εμπνευσης..Γράφει όταν έχει έμπνευση....Είναι καλλιτέχνης...
Καλλιτέχνης είναι ο Τερλέγκας…Γράφει όταν έχει έμπνευση....Είναι καλλιτέχνης...
Εγω θα πω Σωτης Βολανης , ετσι για να υπαρχει ποικιλια στα ονοματαΚαλλιτέχνης είναι ο Τερλέγκας…
Να μην μιλήσω δλδ για Νταίζη Ντούκουνα, Τάνια Μέλιου κ Τζίνα Ντουμάνη…Εγω θα πω Σωτης Βολανης , ετσι για να υπαρχει ποικιλια στα ονοματα
οχι αλλη πγιοτητα σε παρακαλωΝα μην μιλήσω δλδ για Νταίζη Ντούκουνα, Τάνια Μέλιου κ Τζίνα Ντουμάνη…
Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...Καλλιτέχνης είναι ο Τερλέγκας…
Έχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;οχι αλλη πγιοτητα σε παρακαλω
Αντιστοίχως κ το δικό μου αγαπητή μου.Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Απο τι ώρα δε μας λες ομως αγάπη...Καλησπέρα μωρακια.. Μόλις ξεκινησααα!!!Θα είμαι διαθεσιμη..!!
Κινηματογραφικοι χαρακτήρες τύπε μου... Εδω δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία... Εδω μόνο καθηγητές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, σεξολογοι,. Ποιητές... Υψηλή κοινωνίαΚαι το ερωτημα παραμενει: Ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι τυποι που ονονατισε ο @jormakka ?
Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Για σενα θυμαμαι οτι ειχα γραψει κατι παρομοιο.. Εκαστος στο ειδος του και η @Sofia_Magic στους φραπεδεςΟ καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Ποιοι είναι οι κύριοι δεν τους γνωρίζω....εγώ ακούω μόνο Χαρούλη και κάτι αντάρτικαΈχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;
αρρώστια (όχι η πανάθα, για τον κώλο σου και το υπέροχο μουνί σου μιλάω!)...Λοιπόν......Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου...τα μωρά μου.... Να έχουμε μια θετική εβδομάδα ..❤❤
Οχι αγαπητε ..αντιθετως ειμαι φανατικός θαυμαστης της ..Έχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;
Δεν τα φτύνω....Αντιστοίχως κ το δικό μου αγαπητή μου.
ΥΓ. Προσοχή όπως θα φτύνεις τα κουκούτσια…