ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Έχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;οχι αλλη πγιοτητα σε παρακαλω
Έχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;οχι αλλη πγιοτητα σε παρακαλω
Αντιστοίχως κ το δικό μου αγαπητή μου.Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Απο τι ώρα δε μας λες ομως αγάπη...Καλησπέρα μωρακια.. Μόλις ξεκινησααα!!!Θα είμαι διαθεσιμη..!!
Κινηματογραφικοι χαρακτήρες τύπε μου... Εδω δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία... Εδω μόνο καθηγητές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, σεξολογοι,. Ποιητές... Υψηλή κοινωνίαΚαι το ερωτημα παραμενει: Ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι τυποι που ονονατισε ο @jormakka ?
Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Ο καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Για σενα θυμαμαι οτι ειχα γραψει κατι παρομοιο.. Εκαστος στο ειδος του και η @Sofia_Magic στους φραπεδεςΟ καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Ποιοι είναι οι κύριοι δεν τους γνωρίζω....εγώ ακούω μόνο Χαρούλη και κάτι αντάρτικαΈχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;
αρρώστια (όχι η πανάθα, για τον κώλο σου και το υπέροχο μουνί σου μιλάω!)...Λοιπόν......Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου...τα μωρά μου.... Να έχουμε μια θετική εβδομάδα ..❤❤
Οχι αγαπητε ..αντιθετως ειμαι φανατικός θαυμαστης της ..Έχεις κάτι εναντίον της διδος Νταιζης Ντουκουνα, αγαπητέ;;;
Δεν τα φτύνω....Αντιστοίχως κ το δικό μου αγαπητή μου.
ΥΓ. Προσοχή όπως θα φτύνεις τα κουκούτσια…
Έχουν συγγράψει έργα για την στρουκτουραλιστική νομεγκλατούρα και την επακόλουθη διακινδύνευση του μεταμοντερνισμού...Ποιοι είναι οι κύριοι δεν τους γνωρίζω....εγώ ακούω μόνο Χαρούλη και κάτι αντάρτικα
Οπ κερνά λίγο καρπουζακι ρε Σοφία να δροσιστούμεΟ καθένας στο είδος τού.. και ο Λουμιδης τους καφέδες! Βέβαια το σχόλιο μου ήταν χιούμορ ( δεν πιάνουν όλοι το χιούμορ μού) πάω φάω καρπούζι...
Το βλέπω...Μόνο κουκούτσια στο τραπέζι...Στο κοψα ...
Ακολούθησες δλδ κι εσύ την προτροπή του τιτανοτεράστιου Γκουσγκούνη;Δεν τα φτύνω....
πσσσσ ποιος εισαι ρε φουστη μου ..ο παπυρος λαρους μπριτανικα ..ολα τα ξεςΈχουν συγγράψει έργα για την στρουκτουραλιστική νομεγκλατούρα και την επακόλουθη διακινδύνευση του μεταμοντερνισμού...
1) "Ποιοι ειναι τα 10 μελη ναυαγια?"Οκ σε οτι εγραψες μονο που δεν καταλαβα:
1)Ποιοι ειναι τα 10 μελη ναυαγια?
2)Ποιος ειναι ο παππους που πληρωνει για στοματικο σεξ?
3)Ποια ειναι τα προφιλ του νηματοθετη?
4)Ποιες ειναι οι σημαδουρες χωρις μεση?
5)Ποιος ειναι ο χωριατης αεργος μαμακιας?
6)Ποιος ειναι ο τενιστας?
7) Ποιος ειναι η διανοια?
Οκ καταλαβα ποιον εννοεις που λες οτι γραφει στην καθαρευουσα (κανει μπαμ απο τα γραφομενα του που οκ δεν ενοχλει αυτο κανεναν φανταζομαι)
Τους υπολοιπους μπορεις να τους ονοματισεις ωστε να υπαρχει μια εικονα? Σε ποιοιυς αναφερεσε? Μου κινησες την περιεργεια πραγματικα
Μην βλασφημείτε κύριεΟχι αγαπητε ..αντιθετως ειμαι φανατικός θαυμαστης της ..
Την εχω ακουσει απειρες φορές στο Ηρωδειο ....