Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Όχι στα πόδια μωρό μου, δεν έχω τέτοια βίτσια...Μέσα μου τα θέλω...Ε να τέτοια λες και έχεις όλα τά αρσενικά στα πόδια σου
Όχι στα πόδια μωρό μου, δεν έχω τέτοια βίτσια...Μέσα μου τα θέλω...Ε να τέτοια λες και έχεις όλα τά αρσενικά στα πόδια σου
Το μόνο που μ' αρέσει από Χαρούλη.Ποιοι είναι οι κύριοι δεν τους γνωρίζω....εγώ ακούω μόνο Χαρούλη και κάτι αντάρτικα
Εγω δεν λέω το αγαπημένο μου γιατί θα εκτεθώ ακόμα πιο πολύΤο μόνο που μ' αρέσει από Χαρούλη.
Τα αντάρτικα τα αποφεύγω...
Όταν μιλάς έτσι σεμνά για τον εαυτό σου με φτιάχνεις...καλα και εγω ειμαι ενας κουκλος ..αλλα δε το κανω θεμα
Τι????Εγώ είμαι η Σιλικόνη στο στήθος....το βρήκε....
Μηηη φτιαχνεσαι...δεν εισαι ο τυπος μου ( no hard feelings )Όταν μιλάς έτσι σεμνά για τον εαυτό σου με φτιάχνεις...
Ούτε κι εγώ, αγαπητέ.Μηηη φτιαχνεσαι...δεν εισαι ο τυπος μου ( no hard feelings )
Το έσιαξα...Δέκα μέλη-ναυάγια που έχουν γεμίσει τον τόπο με σάλια και παρακάλια, ένας γέρος που πληρώνει μόνο για στοματικό ώστε να έχει περισσότερες κριτικές, πενήντα επισκέπτες ρομπότ, δυο επιπλέον προφίλ του νηματοθετη για να σπρώχνει την δραστηριότητα, δυο σημαδούρες χωρίς μέση, με επιθέματα στο στηθος και τον πωπό που μοιάζουν σαν δυο κακοραμμένα μαξιλάρια, με κυτταρίτιδα που κυματίζει στο φως όπως η θάλασσα σε φουρτούνα, με φάτσες σαν ανάποδα γαμωτα, μια τρίτη σα σκιάχτρο της Μισα Μπάρτον απ’ το ΟC, ένας χωριάτης άεργος μαμάκιας που δε σταύρωσε γκομενα ποτέ και έχει γεμίσει τον τόπο με παπάντζες, ένας τενίστας ρομαντικός που τις τραβάει φωτό παράνομα, ένας που γράφει ακόμα καθαρεύουσα, και ένας αποτυχημένος/προβληματικός, που έχει προβλήματα με όλους, όλες και όλα και παλεύει καθημερινά να του δώσουν λίγο στάλα σημασία.
αγαμητος θα εισαι...να το κοιταξεις αυτοΟύτε κι εγώ, αγαπητέ.
Εκτός από γούστο, σήμερα έχω και πονοκέφαλο...
Ντω μεταξυ δεν εχεις σιλικονι στο στηθος αλλα οκ.Εγώ είμαι η Σιλικόνη στο στήθος....το βρήκε....
εσυ μας ελειπεςΤο έσιαξα...
Ελα μωρε ζεμπου που το παιρνεις σοβαρα.Το έσιαξα...
Δεν το έχει πιάσει...Δεν ξέρει...Ντω μεταξυ δεν εχεις σιλικονι στο στηθος αλλα οκ.
Τόση ώρα δεν μιλάω, σε αφήνω χωρίς να ενοχλώ παρόλο που μου ξίνεις τα άντερα. Τι καταλαβαίνεις τώρα; Να σε αρχίσω στα μπινελίκια; Σέβομαι τα χρόνια σου και τα λιγοστά σου άσπρα μαλλιά,εσυ μας ελειπες
Να φυγετε κυριε ,,να πατε αλλουΤόση ώρα δεν μιλάω, σε αφήνω χωρίς να ενοχλώ παρόλο που μου ξίνεις τα άντερα. Τι καταλαβαίνεις τώρα; Να σε αρχίσω στα μπινελίκια; Σέβομαι τα χρόνια σου και τα λιγοστά σου άσπρα μαλλιά,
τις ιστοριες μας τις εκοψες ομως καυλα !!!Καλα μου αυτήν την εβδομάδα θα είμαι διαθέσιμη από Τετάρτη έως Σάββατο από τις 16:00 ❤
** με το που βρω χρόνο θα απαντήσω στα πμ **
6) "Ποιος ειναι ο τενιστας?"
Annapurna
Δεν είναι....προσυπογράφω για αυτο....αγαμητος θα εισαι...να το κοιταξεις αυτο
1)Γιατι γαμας τον λογο του @jormakka ? Ο ανθρωπος εγραψε συγκεκριμενα πραγματα επειδη λογικα κατι παραπανω ηξερε απο ολους μας.. Και πας εσυ και προσθετεις πραγματα.. ΝτροπηΤο έσιαξα...