Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Τελειώνω εξεταστική και θα γράψω ❤τις ιστοριες μας τις εκοψες ομως καυλα !!!
Προφανώς και δεν τελείωσαν εχω πολλά ακόμα να πω...
Τελειώνω εξεταστική και θα γράψω ❤τις ιστοριες μας τις εκοψες ομως καυλα !!!
φρούδες ελπιδεςΣυμφωνώ εν μέρη τα είπαν και άλλοι αυτά...
Αλλα εγώ είμαι φρουδικης σχολής με καθήλωση στο πρωκτικο και στοματικό στάδιο...
Το σεξ για μένα είναι η αδυναμία και συνάμα η δύναμη κάποιου ❤
Τι μου θυμησες τωρα... Μα δε θυμασαι? Κ 'γω σε ειχα ρωτησει.Δεν το έχει πιάσει...Δεν ξέρει...
Γλυκιά μου, ποτέ δεν εκθέτω μια κυρία με την οποία έχω μοιραστεί όμορφες στιγμές. ΝΟΜΟΣ...Δεν είναι....προσυπογράφω για αυτο....
Βασικά ήθελα να το σιάξω όλο, αλλά βαριέμαι και ακόμα πίνω καφέ. Δεν υπόσχομαι όμως ότι δεν θα το κάνω.1)Γιατι γαμας τον λογο του @jormakka ? Ο ανθρωπος εγραψε συγκεκριμενα πραγματα επειδη λογικα κατι παραπανω ηξερε απο ολους μας.. Και πας εσυ και προσθετεις πραγματα.. Ντροπη
2) Υπαρχουν οντως προβληματικα ατομα που επιζητουν την προσοχη των αλλων ?
Καλό είναι αυτό... να νομίζουν ότι είναι Σιλικόνη..Τι μου θυμησες τωρα... Μα δε θυμασαι? Κ 'γω σε ειχα ρωτησει.
❤❤❤❤ καλό μου αγόριΓλυκιά μου, ποτέ δεν εκθέτω μια κυρία με την οποία έχω μοιραστεί όμορφες στιγμές. ΝΟΜΟΣ...
καλα κυρία μου , δε σου θιγουμε το κελεπουρι ....Δεν είναι....προσυπογράφω για αυτο....
Α μπραβο! Το σκεφτεσαι σωστα.Καλό είναι αυτό... να νομίζουν ότι είναι Σιλικόνη..
Σε άλλη αναφερόμουν, αλλά δεν πειράζει...❤❤❤❤ καλό μου αγόρι
Το στηθος της Σοφιας ειναι σιλικονατοΔεν το έχει πιάσει...Δεν ξέρει...
καλλιτεχνης ειναι ο τερλεντετοιος με τα τσουρεκια τουΚαλλιτέχνης είναι ο Τερλέγκας…
Η κυρία τι να μοιραστει ? τις εφιαλτικες στιγμές μαζι σου ...ΕΛΕΟΣΓλυκιά μου, ποτέ δεν εκθέτω μια κυρία με την οποία έχω μοιραστεί όμορφες στιγμές. ΝΟΜΟΣ...
Καλώς τον και πάλι.Η κυρία τι να μοιραστει ? τις εφιαλτικες στιγμές μαζι σου ...ΕΛΕΟΣ
Κάτι έχω στο νου μου και εγώκαλα κυρία μου , δε σου θιγουμε το κελεπουρι ....
Αλλα να ξερεις ...ειναι κανα δυο εδω μεσα που θελουν πνιξιμο στον ασβεστη...
παω να φυγω..ολο με μαλωνετε εδωΚαλώς τον και πάλι.
Τι νέα από τον άλλο κόσμο;
Κατι το οποιο εχει σχεση με το βαθυ λαρυγγι ας υποθεσουμε?Κάτι έχω στο νου μου και εγώ
Πάντως, αν είσαι στενοχωρημένος και θέλεις να τα πεις σε κάποιον, πάρε με ότι ώρα θέλεις. Θα έχω βάλει τον τηλεφωνητή...παω να φυγω..ολο με μαλωνετε εδω
Η Τέιλορ είναι από την ΑργεντινήΤο στηθος της Σοφιας ειναι σιλικονατο
Επισης να προσθεσω οτι:
Τα χειλια της Σοφιας ειναι φουσκωμενα
Το προσωπο της ειναι πρισμενο απο τις πλαστικες
Στα ραντεβου φοραει ψευτικες βλεφαριδες
Σημερα εβαψε τα μαλλια της και εγινε κοκκινομαλα
Αλλη παπαρια ???
Στο καλό μην σε κρατάμε.παω να φυγω..ολο με μαλωνετε εδω