Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.997
- Πόντοι
- 2.586
ρε μπαγασα παραδεξου το ..με ζηλευειςΜην δεις αδέσποτο εσύ. Αμέσως να το περιμαζέψεις...
ρε μπαγασα παραδεξου το ..με ζηλευειςΜην δεις αδέσποτο εσύ. Αμέσως να το περιμαζέψεις...
ιχνος σεβασμου στους συνταξιουχους ...ντροπη και ονειδοςΓια μετά τη παρέα που θα κάνεις στον Ρότζερ.
Ψυχολογοι Στην Αθηνα - Visymo Search
gr.visymosearch.com
Η αλληλεγγύη κάνει το κόσμο μας ωραίοΗ αλληλεγγύη είναι το όπλο μου ❤
Απλά δείχνω τον δέοντα σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έζησε 2 παγκόσμιους πολέμους...ρε μπαγασα παραδεξου το ..με ζηλευεις
Συμβουλη περα απο την πλακα και αν θες την ακους: Μην κανεις την μαλακια και πριραξεις κατι πανω σου διοτι δεν το εχεις αναγκηΧείλια και Botox τα θέλω....οταν περνώ πίπα να φαίνομαι ήρεμη...σαν να μην με νευριάζει κάνεις χαχαχαχαχα
στο αρχιδι μουΚαλα για τον γεροπιπακια ολοι ξέραμε τι ρόλο βαράει... Δε μας λες κάτι καινούριο
Εμένα πάντως και στα πόδι; σου με έχεις και το απολαμβανωΌχι στα πόδια μωρό μου, δεν έχω τέτοια βίτσια...Μέσα μου τα θέλω...
Καλα εσύ λες λεπτομερειες που μπορούν να στραφούν εναντίον σουστο αρχιδι μου
καθοτι μοναρχιδος
ε και;Καλα εσύ λες λεπτομερειες που μπορούν να στραφούν εναντίον σου
Αν είσαι εσύ εντάξει και μπορείς να λειτουργήσεις εμενα δεν μου πέφτει λόγος... Απλά δεν ξέρω πως είναι να έχεις τέτοιο θέμαε και;
φιλε το να εχεις ενα αρχιδι σωζει χρονο στο γλυψαρχιδι
σαν πιπα ενα πραμα
κοψε το ενα κι εσυ να δειςΑν είσαι εσύ εντάξει και μπορείς να λειτουργήσεις εμενα δεν μου πέφτει λόγος... Απλά δεν ξέρω πως είναι να έχεις τέτοιο θέμα
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Γιολ. Μακριά.απο ξεπερασμένα μοντέλα του εξουσιαστικού σοσιαλισμού.Τελεια σου εχω Κροπότκιν να στοχαστούμε ❤
Ποτέ δεν πειράζω μια συντρόφισσα, αγαπητή Σόφυ. Και το χέρι θα της κρατήσω και όλα για να είσαι ήσυχηΚέρβερος αν την πειράζεις... Για να διαβάζετε και να της κρατάς το χέρι μπορείς...και της αρέσει το διάβασμα...
Πηγε να μου το κοψει6 η @Sofia_Magic πανω στην καυλα... Τελικά το έσωσακοψε το ενα κι εσυ να δεις
εσυ χανειςΠηγε να μου το κοψει6 η @Sofia_Magic πανω στην καυλα... Τελικά το έσωσα
..
Εγώ δύο τα θέλω...να τα γλείφω συνέχεια...Πηγε να μου το κοψει6 η @Sofia_Magic πανω στην καυλα... Τελικά το έσωσα
..
Ωχου επειδή εσύ τη βρίσκεις δε σημαίνει ότι όλοι θα θέλουμε να είμαστε έτσι....εγω με τα 2 είμαι άρχοντας βγάζω κ πολύ σπέρμαεσυ χανεις
επρεπε να μεινεις κι εσυ με ενα
Αχ τι καλά ❤Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Γιολ. Μακριά.απο ξεπερασμένα μοντέλα του εξουσιαστικού σοσιαλισμού.
Ποτέ δεν πειράζω μια συντρόφισσα, αγαπητή Σόφυ. Και το χέρι θα της κρατήσω και όλα για να είσαι ήσυχη