ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Τα έχω συνταγογραφήσει όλα...H αλήθεια είναι ότι και εγώ με έκπληξη παρατήρησα ότι γνωρίζει όλα τα χάπια που κυκλοφορούν στο εμπόριο ...
Τα έχω συνταγογραφήσει όλα...H αλήθεια είναι ότι και εγώ με έκπληξη παρατήρησα ότι γνωρίζει όλα τα χάπια που κυκλοφορούν στο εμπόριο ...
Ουτε γιατρός να ήταν το μωρό μ ❤H αλήθεια είναι ότι και εγώ με έκπληξη παρατήρησα ότι γνωρίζει όλα τα χάπια που κυκλοφορούν στο εμπόριο ...
και μενα αμα με καλεσεις, εγω θα ερθω παντως να ξερεις.Δίνεται αξία στην περσόνα του bou και μιλάει για ελικρεινια.πισω από κρυμμένο προφίλ. Εγώ μιλάω με μεγαλύτερη ειλικρίνεια γιατί είμαι φυσικό πρόσωπο ανά πάσα.στιγμη μπορεί κάποιος να με καλέσει και να με δει επομένως τα λόγια μου έχουν μεγαλύτερη ευθύνη...
Περίμενα κάτι πιο δακρυβρεχτο απο σένα ...
Το αντίθετο γίνεται συνήθως...και μενα αμα με καλεσεις, εγω θα ερθω παντως να ξερεις.
Έχεις κι εσύ κάτι απαιτήσεις ...Περίμενα κάτι πιο δακρυβρεχτο απο σένα ...
Έχουμε 5 λεπτά για την ερωτική εξομολόγηση...Περίμενα κάτι πιο δακρυβρεχτο απο σένα ...
οι ανω των 50 ειναι τελειωμενα ναυαγια εδω μεσα μακραν.Ο τύπος είναι στο τοπ 5 ηλιθίων, εδώ η άλλη τον γειωσε και πήγε ο μπουνταλάς και άλλαξε όνομα να κρυφτεί. Άσε που για να σπαμαρει για χαπια, κουμπώνει ο ίδιος στάνταρ. Κριτικές ποστάρει ψευτικες ή μετά από ένα χρόνο μη τυχόν και τον καταλάβει καμία και πάρουν πρέφα τι τραγωδία είναι έξω από δω. Δηλώνει «λάτρης της ασφαλειας». Αν ήμουν έτσι στα 55, ένα σκοινί και γεια σας. Γι’ αυτό τον αποφεύγω, όπως και τον Ξούρα, γιατί πραγματικά είναι ο ορισμός της κατάντιας. Δωστον ένα λαικ να χαρεί.
Μπύρες, πόπ κορν, πατατάκια...Έχουμε 5 λεπτά για την ερωτική εξομολόγηση...
Ουτε γιατρός να ήταν το μωρό μ ❤
Έχουμε 5 λεπτά για την ερωτική εξομολόγηση...
Περίμενα κάτι πιο δυνατό να πω την αλήθεια. Απογοητεύτηκα λίγο , ελπίζω η Γιολάντα όχι...Το ότι τον χρησιμοποιείς οπως και τον άλλον τον καημένο, έτσι απροκάλυπτα, δεν σε τιμάει όμως. Έτσι είχα την άλλη που μου έλεγε ένα στόρι με τον πρώην της που πήγε και τον κεράτωσε με ένα παλικάρι καλό χρυσό σαν εμένα μια φορά. Τον εξυμνούσε για το πόσο της στάθηκε. Και της λέω ναι αλλά τον πηδηξες καθαρά και μόνο για να εκδικηθείς τον δικό σου. Εεεεε μπλιατ ναι έχεις δίκιο εεεεε... σκάσε...
Να ξες ότι όπως η γυναίκα κρίνει τον άντρα για το αν είναι μπουνταλάς, ψεύτης ή χειριστικος, έτσι και ο άντρας κρίνει μια γυναίκα για το ποιον της. Άσε τον Καβάφη και τον Ελυτη, σεξεργατρια είσαι μωρό μου και πάντα θα είσαι, συμφιλιώσου με το ότι αυτό συνεπάγεται και παμε ένα διημερο σε ένα νησάκι να χαλαρώσουμε.
Σμουτς.
το ιδιο λεμεΤο αντίθετο γίνεται συνήθως...
Είναι ΜΟΥΝΑΡΑ... Που να την συναντήσεις από κοντά τι κόλλημα θα φας...Δεν πτοήθηκε. Εγώ πάντως της άνοιξα την καρδιά μου ως άντρας προς άντρα. Λοιπόν, τα λέμε σε τρεις ώρες. Ήρεμα.
Το αν θα είμαι για πάντα συνοδος αυτό εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμένα....το αν επίσης μαρεσει να διαβάζω και να κάνω και άλλα πράγματα εκτός από το να γαμιεμαι επίσης δεν σε αφοράΤο ότι τον χρησιμοποιείς οπως και τον άλλον τον καημένο, έτσι απροκάλυπτα, δεν σε τιμάει όμως. Έτσι είχα την άλλη που μου έλεγε ένα στόρι με τον πρώην της που πήγε και τον κεράτωσε με ένα παλικάρι καλό χρυσό σαν εμένα μια φορά. Τον εξυμνούσε για το πόσο της στάθηκε. Και της λέω ναι αλλά τον πηδηξες καθαρά και μόνο για να εκδικηθείς τον δικό σου. Εεεεε μπλιατ ναι έχεις δίκιο εεεεε... σκάσε...
Να ξες ότι όπως η γυναίκα κρίνει τον άντρα για το αν είναι μπουνταλάς, ψεύτης ή χειριστικος, έτσι και ο άντρας κρίνει μια γυναίκα για το ποιον της. Άσε τον Καβάφη και τον Ελυτη, σεξεργατρια είσαι μωρό μου και πάντα θα είσαι, συμφιλιώσου με το ότι αυτό συνεπάγεται και παμε ένα διημερο σε ένα νησάκι να χαλαρώσουμε.
Σμουτς.
Γιατί τώρα εγώ έχω την εντύπωση ότι την Γιολάντα την θέλεις για ξεκάρφωμα, ενώ θα ένιωθες άνετα με μπετατζήδες; Εσύ δεν ήσουν, άλλωστε, πριν μερικές μέρες (23.06.2022 συγκεκριμένα), που μιλούσες για τις εμπειρίες σου με τρανς , στο σχετικό νήμα των τραβεστί Θεσσαλονίκης (μήνυμα υπ αριθμ. 12.060)...Το ότι τον χρησιμοποιείς οπως και τον άλλον τον καημένο, έτσι απροκάλυπτα, δεν σε τιμάει όμως. Έτσι είχα την άλλη που μου έλεγε ένα στόρι με τον πρώην της που πήγε και τον κεράτωσε με ένα παλικάρι καλό χρυσό σαν εμένα μια φορά. Τον εξυμνούσε για το πόσο της στάθηκε. Και της λέω ναι αλλά τον πηδηξες καθαρά και μόνο για να εκδικηθείς τον δικό σου. Εεεεε μπλιατ ναι έχεις δίκιο εεεεε... σκάσε...
Σμουτς.
Ωωωωωω τι του 'πεεεεΓιατί τώρα εγώ έχω την εντύπωση ότι την Γιολάντα την θέλεις για ξεκάρφωμα, ενώ θα ένιωθες άνετα με μπετατζήδες; Εσύ δεν ήσουν, άλλωστε, πριν μερικές μέρες (23.06.2022 συγκεκριμένα), που μιλούσες για τις εμπειρίες σου με τρανς , στο σχετικό νήμα των τραβεστί Θεσσαλονίκης (μήνυμα υπ αριθμ. 12.060)...
Δυστυχώς όχι...δεν ρχω μάθει ακόμα για την κοπέλα....Καλησπέρα υπάρχει καμία πληροφορία για την Ζένια? έχειργαστεί αλλού ξέρει κάποιος κάτι?