Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.089
Εσένα θα σε δώ σόλο..Για να ασχοληθώ μόνο με το πουλί σού ❤Εμένα θα με αφήσεις με το πουλί στο χέρι ;
Εσένα θα σε δώ σόλο..Για να ασχοληθώ μόνο με το πουλί σού ❤Εμένα θα με αφήσεις με το πουλί στο χέρι ;
Τιμή μου!!!Εσένα θα σε δώ σόλο..Για να ασχοληθώ μόνο με το πουλί σού ❤
❤❤Τιμή μου!!!
Συγνώμη λάθος δεν τα παω καλά με τα μυνηματαἘμένα τί μέ κάνεις παράθεση;;!!
Συγνώμη λάθος δεν τα παω καλά με τα μυνηματα
Τα πας καλά στο σεξ.....Συγνώμη λάθος δεν τα παω καλά με τα μυνηματα
Καλή βδομάδα αγαπημένη και σε όλους δηλαδήΛοιπόν......Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου...τα μωρά μου.... Να έχουμε μια θετική εβδομάδα ..❤❤
Ίδιο ζώδιο με τον Κύριο είσαι...Μόνο στο σεξ...Καλή βδομάδα αγαπημένη και σε όλους δηλαδή
Για μένα δε λες αν ταιριάζω με τη @Γιολάντα Magic όμως ζωδιακά Προσεχε τι θα πεις και θα σου φέρω σουβενιρ
αστεριΤα είδαμε στο ινστα και περιμέναμε να γυρίσεις να συναντηθούμε !!!! Έχει να πέσει τράβηγμα
τετοια κανεις και θελω να δοκιμασωΛοιπόν......Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου...τα μωρά μου.... Να έχουμε μια θετική εβδομάδα ..❤❤
Ντροπή σου ρε… είναι μια αρχή το σεξ βέβαια.. επειδή είμαι κιμπάρης και ξηγημένος θα σου φέρω σου φέρω σουβενίρ ωστόσοΊδιο ζώδιο με τον Κύριο είσαι...Μόνο στο σεξ...
Εσύ ταιριαζεις τα είπαμε από κοντά...Ντροπή σου ρε… είναι μια αρχή το σεξ βέβαια.. επειδή είμαι κιμπάρης και ξηγημένος θα σου φέρω σου φέρω σουβενίρ ωστόσο
Θα σε βάλω να το ηχογραφήσεις και θα το βαλω για ξυπνητήρι χαχαΕσύ ταιριαζεις τα είπαμε από κοντά...
Δέκα μέλη-ναυάγια που έχουν γεμίσει τον τόπο με σάλια και παρακάλια, ένας γέρος που πληρώνει μόνο για στοματικό ώστε να έχει περισσότερες κριτικές, πενήντα επισκέπτες ρομπότ, δυο επιπλέον προφίλ του νηματοθετη για να σπρώχνει την δραστηριότητα, δυο σημαδούρες χωρίς μέση, με επιθέματα στο στηθος και τον πωπό που μοιάζουν σαν δυο κακοραμμένα μαξιλάρια, με κυτταρίτιδα που κυματίζει στο φως όπως η θάλασσα σε φουρτούνα, με φάτσες σαν ανάποδα γαμωτα, μια τρίτη σα σκιάχτρο της Μισα Μπάρτον απ’ το ΟC, ένας χωριάτης άεργος μαμάκιας που δε σταύρωσε γκομενα ποτέ και έχει γεμίσει τον τόπο με παπάντζες, ένας τενίστας ρομαντικός που τις τραβάει φωτό παράνομα, ένας που γράφει ακόμα καθαρεύουσα, και μια διάνοια μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που δε μπορεί να σταματήσει να γελάει με την κατάντια σας.
Ξερω ποσο σπαστικο ειναι να ρωτας απο το να δινεις πληροφοριες. Αυτη τη Νικα την εχει συναντησει κανενας, φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερουσα :-),οσες φορες τη ζητησα δεν ηταν διαθεσιμη παντως.
Δεν έχω επιθέματα πάντως.....Δέκα μέλη-ναυάγια που έχουν γεμίσει τον τόπο με σάλια και παρακάλια, ένας γέρος που πληρώνει μόνο για στοματικό ώστε να έχει περισσότερες κριτικές, πενήντα επισκέπτες ρομπότ, δυο επιπλέον προφίλ του νηματοθετη για να σπρώχνει την δραστηριότητα, δυο σημαδούρες χωρίς μέση, με επιθέματα στο στηθος και τον πωπό που μοιάζουν σαν δυο κακοραμμένα μαξιλάρια, με κυτταρίτιδα που κυματίζει στο φως όπως η θάλασσα σε φουρτούνα, με φάτσες σαν ανάποδα γαμωτα, μια τρίτη σα σκιάχτρο της Μισα Μπάρτον απ’ το ΟC, ένας χωριάτης άεργος μαμάκιας που δε σταύρωσε γκομενα ποτέ και έχει γεμίσει τον τόπο με παπάντζες, ένας τενίστας ρομαντικός που τις τραβάει φωτό παράνομα, ένας που γράφει ακόμα καθαρεύουσα, και μια διάνοια μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που δε μπορεί να σταματήσει να γελάει με την κατάντια σας.
Αγριόγατα εσύ, λαγός εγώ... Εντάξει τρωω το τελευταίο δείπνο μου πριν το κατασπαραγμα καο ερχομαιΣτο σεξ κάτι παθαίνω...Δεν ξέρω...μου βγαίνει..
Οκ σε οτι εγραψες μονο που δεν καταλαβα:Δέκα μέλη-ναυάγια που έχουν γεμίσει τον τόπο με σάλια και παρακάλια, ένας γέρος που πληρώνει μόνο για στοματικό ώστε να έχει περισσότερες κριτικές, πενήντα επισκέπτες ρομπότ, δυο επιπλέον προφίλ του νηματοθετη για να σπρώχνει την δραστηριότητα, δυο σημαδούρες χωρίς μέση, με επιθέματα στο στηθος και τον πωπό που μοιάζουν σαν δυο κακοραμμένα μαξιλάρια, με κυτταρίτιδα που κυματίζει στο φως όπως η θάλασσα σε φουρτούνα, με φάτσες σαν ανάποδα γαμωτα, μια τρίτη σα σκιάχτρο της Μισα Μπάρτον απ’ το ΟC, ένας χωριάτης άεργος μαμάκιας που δε σταύρωσε γκομενα ποτέ και έχει γεμίσει τον τόπο με παπάντζες, ένας τενίστας ρομαντικός που τις τραβάει φωτό παράνομα, ένας που γράφει ακόμα καθαρεύουσα, και μια διάνοια μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που δε μπορεί να σταματήσει να γελάει με την κατάντια σας.