lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Καυλή εβοδμάδα μάλλον...γιατί γίναμε...πέτρα...Ήθελα να ευχηθώ καλή εβδομάδα...
Καυλή εβοδμάδα μάλλον...γιατί γίναμε...πέτρα...Ήθελα να ευχηθώ καλή εβδομάδα...
Καλά γαμήσια μας ευχήθηκες ή μάλλον να μας πάει η εβδομάδα γαμιώνταςΉθελα να ευχηθώ καλή εβδομάδα...
Πέρασες καλά το Σάββατο διάβασα...Γιατί δεν με κάλεσες για ένα ποτήρι κρασί?Καυλή εβοδμάδα μάλλον...γιατί γίναμε...πέτρα...
Τι καλή εβδομάδα αφού δεν δουλεύεις ποστάρεις και το βιδεο μας διέλυσεςΛοιπόν......Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου...τα μωρά μου.... Να έχουμε μια θετική εβδομάδα ..❤❤
Να σας πάει η εβδομάδα μόνο καυλες.... γαμιωντας θα μού πάει εμένα ❤Καλά γαμήσια μας ευχήθηκες ή μάλλον να μας πάει η εβδομάδα γαμιώντας
Δουλεύω μωρό μου...Αλλά έχω κλεισμένα για σήμερα! Άγριο αγόρι ❤Τι καλή εβδομάδα αφού δεν δουλεύεις ποστάρεις και το βιδεο μας διέλυσες
Τέλος πάντων καλή εβδομάδα
Κρασί πίνουμε μετά της 23¨00Πέρασες καλά το Σάββατο διάβασα...Γιατί δεν με κάλεσες για ένα ποτήρι κρασί?
Δουλεύω μωρό μου...Αλλά έχω κλεισμένα για σήμερα! Άγριο αγόρι ❤
Πίνουμε πρίν τον αγώνα πάντα...Κρασί πίνουμε μετά της 23¨00
αυτά τα κόλπα μαζί μόνο...Πίνουμε πρίν τον αγώνα πάντα...
Στο σεξ κάτι παθαίνω...Δεν ξέρω...μου βγαίνει..Εἶσαι καί σύ μιά ἀγριόγατα, κούκλα μου...
Από τη στιγμή που εσύ, η Γιολάντα και τα υπόλοιπα κορίτσια του μάγου ανεβάζετε ότι ανεβάζετε, καύλες έχουμε 30 μέρες το μήνα. Όσο για το γαμιώντας που είπες, εμείς θα καθόμαστε και θα κοιτάμε ; Ή νομίζεις ότι θα αφήσουμε μια σφήνα να πάρει όλη τη δόξα.Να σας πάει η εβδομάδα μόνο καυλες.... γαμιωντας θα μού πάει εμένα ❤
Εἶσαι καί σύ μιά ἀγριόγατα, κούκλα μου...
ΑύριοΔουλεύω μωρό μου...Αλλά έχω κλεισμένα για σήμερα! Άγριο αγόρι ❤
Κατσε μη κλεισει κανα ραντεβου μαζι σου στο τελοςἘμένα τί μέ κάνεις παράθεση;;!!
Για να έρθεις και εσύ...Ἐμένα τί μέ κάνεις παράθεση;;!!
Για να έρθεις και εσύ...
Και ποιος δεν θέλει Τέιλορ.....Γίνεται νά τὸν ἀλλάξουμε μὲ τὴν Τέιλορ;
Εμένα θα με αφήσεις με το πουλί στο χέρι ;Για να έρθεις και εσύ...