Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Την άλλη εβδομάδαΠοτε τελειωνεις? (με την καλη εννοια παντα)
Αλλα αύριο θα δουλέψω λίγο να τον φάω δεν γίνεται διαφορετικά ❤
Την άλλη εβδομάδαΠοτε τελειωνεις? (με την καλη εννοια παντα)
Θετικη η Θεωρητικη σχολη εισαι μπεμπα?Την άλλη εβδομάδα
Αλλα αύριο θα δουλέψω λίγο να τον φάω δεν γίνεται διαφορετικά ❤
Κράτα εσύ μικρό πού είσαι μόνιμος αρνητικός και άσε τους άλλους να είναι θετική...Αν ειναι αυτός που φανταζομαι,κρατα μικρό καλαθι!
Αααα δεν λέω δημόσια αγαπη μου ...παντως στεγάζεται στο κέντρο της ΑθήναςΘετικη η Θεωρητικη σχολη εισαι μπεμπα?
Περίμενα να με ξυπνάς με τραγούδι βέβαια....Μάγκες δε ξέρω τι λέτε εσείς εδώ μέσα αλλά εγώ αυτόν τον ...
... θα τον πάρω να τον περιποιηθώ με πολύ αγάπη ...
Καλησπέρα @Sofia_Magic ξύπνησες ?
ΑΣΟΕΑααα δεν λέω δημόσια αγαπη μου ...παντως στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας
Αν και δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό θα πω ότι έτσι δεν δείχνει κάποιος σεβασμό.σας ευχαριστουμε πολυ για τη συσταση σας. οι καιροι αλλαζουν κ'γω ακολουθω μαζι τους,did you get it? παντα με ολο το σεβασμο ε.
Ασοεε? Παιδαγωγικο? Νομικη? Πανεπιστημιουπολη- Καποια απο τις σχολες του ΕΚΠΑ τελος παντων που στεγαζονται στο ζωγραφου?
δε σου πεφτει λογος αλλα την παραθεσουλα την εκανες,παμε παρακατω.Αν και δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό θα πω ότι έτσι δεν δείχνει κάποιος σεβασμό.
η καρδουλα ειναι απο μπιγκ μπαμπολ ?@lagonisian τέτοια μου κάνεις, και δεν μπορώ να πω όχι ❤
Νάσαι καλά ❤@Γιολάντα Magic, Καλή επιτυχία όπου και να σπουδάζεις!
Τι θες πατερ?η καρδουλα ειναι απο μπιγκ μπαμπολ ?
Παπαφιλιπς καλημερα....δεν μπορώ να σου πω το συμβολισμό της λυπάμαι...η καρδουλα ειναι απο μπιγκ μπαμπολ ?