despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 10.604
Μαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...Κινδυνεύει με ηλεκτροπληξία
Μαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...Κινδυνεύει με ηλεκτροπληξία
Που θες να βάλεις τα φωτάκια αστεράκιΜαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...
Βάλαμε και θα χτυπάω ποιο πολύ ενέργεια μετά...Δεν θα βάζω κωλο κάτω...χαχαχα..βαλω το καλοδιο στην πριζα!η εκδικηση του κερατα
Δεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.Μαλο αυτά κινδυνεύουν από μένα...χαχαχα...
ναι αστο πανω μου!!Λέω να το βάλεις εσύ Σπύρο μου αυτό.. Τη μόνο εγώ θα βάζω την παρουσία μου..Εσύ τι θα κάνεις.. Άρα το αφήνω σε σένα αυτό Αστέρι μου...
Κάπως έτσι θα πηγενω μετά στα Ραντεβού μου...χαχαχα κλεωωωω...✨️
Να πούμε και στον @james034Δεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.
ναι δεν φτανει το κερατο!!φατε μου και τα μελομακαρονα τωραΔεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.
Λέω στο Ρούντολφ το ελαφάκι εσύ τι λες...Να κάνω...✨️Που θες να βάλεις τα φωτάκια αστεράκι
Οκ..Όχι χρήματα.. Κωλο δεχόσαστε...χαχαχα..✨️Δεσποινα θα ρθω με το σπυρο και το χαραμοφαι τα χριστουγεννα να σου πουμε τα καλαντα.δε θελουμε χρηματα.
Ετσι σε θέλω πίσω μου όταν θα είσαι Σπύρο μου..ναι αστο πανω μου!!
Θα τα πω δυο φορές τα κάλαντα ρενα πατε στην αμαλια εσεις
ετσι!γλεντα μεΕτσι σε θέλω πίσω μου όταν θα είσαι Σπύρο μου..
Η Μαλο Ρούντολφ μου..
Σε σένα Σπύρο μου θα σου αφήσουμε το κουραμπιέδες...ναι δεν φτανει το κερατο!!φατε μου και τα μελομακαρονα τωρα
Δεσποινάρα μας την επόμενη φορά που θα σε συναντήσω θα ήθελα, εάν γίνεται φυσικά, να έχεις μαζί σου στολή καλόγριας. Πιστεύω ότι θα σε κάνει ακόμα πιο κάβλα και θα σου πηγαίνει πολύ.Βάλαμε και θα χτυπάω ποιο πολύ ενέργεια μετά...Δεν θα βάζω κωλο κάτω...χαχαχα..
Στα χαλιά σου από πάνω θα τους τρώει χωρίς πιατακι ,με όλα αυτά που του έκανεςΣε σένα Σπύρο μου θα σου αφήσουμε το κουραμπιέδες...
παλι καλα!!εισαι ψυχαραΣε σένα Σπύρο μου θα σου αφήσουμε το κουραμπιέδες...