doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 65
- Like
- 6.867
- Πόντοι
- 28.335
Δυστυχώς όχι απο οτι φαινεται.... ευτυχώς προλαβα καποια duo ειδικά με την συγκεκριμένη...δεν υπαρχουν πλεον αυτα τα shows?
Δυστυχώς όχι απο οτι φαινεται.... ευτυχώς προλαβα καποια duo ειδικά με την συγκεκριμένη...δεν υπαρχουν πλεον αυτα τα shows?
Για ζαχαρη μιλαμε μωροΑνάλογος την σκόνη εννοείς εσύ...Αν είναι ζάχαρη πολύ ευχαριστώ..
Όλα Δεχτώ αυτό.. χαχαχα...Για ζαχαρη μιλαμε μωρο
@Spiros_73Όλα Δεχτώ αυτό.. χαχαχα...
Ναι μην λεει οχι αυτο το κοριτσι οταν ειναι για κερατο
Ζάχαρη της ζήτησαν,Ναι μην λεει οχι αυτο το κοριτσι οταν ειναι για κερατο
Πάλι εσύ...Τι να σου πω τώρα..Γιατί μου τον αναστατώνει βραδιάτικα..Άστο Σπύρο μου πεσες για νανάκια..χαχαχα
Για ζάχαρη είπαμε όχι κέρατο καλέ Σπύρο μου..χαχαχαΝαι μην λεει οχι αυτο το κοριτσι οταν ειναι για κερατο
Αφού τον ξεσηκώνεις βραδιάτικα θέμα το κάνει πάλι ο Ρούντολφ μου..χαχαχαΖάχαρη της ζήτησαν,
Μην το κάνεις θέμα
Και τι δεν θα εδινα για να γαμησω ενα bbl σαν αυτο εχει γεμισει με κοκκαλιαρες παντουΔυστυχώς όχι απο οτι φαινεται.... ευτυχώς προλαβα καποια duo ειδικά με την συγκεκριμένη...
Εσύ μόλις μπήκες στο στόχαστρο και σύντομα θα σε βολέψει και εσένα ο Φρίξος....It's fucking time !διαθέσιμη και απόψε
Your "pussy"cat!!!!
Νεύρα να δεις! Χρόνια πολλά στους άντρες λοιπόν, Υγεία και ευτυχία και να τους σηκώνετε μέχρι βαθειά γεράματαΠαγκόσμια ημέρα άνδρα λένε σήμερα, αναρωτιέμαι @Sofia_Magic σε πόσους άνδρες έχεις προσφέρει ηδονή
Μην απειλείς το κορίτσι....Εσύ μόλις μπήκες στο στόχαστρο και σύντομα θα σε βολέψει και εσένα ο Φρίξος....
Δεν απειλώ, ενημερώνω απλάΜην απειλείς το κορίτσι....
Να μας σηκώνεται αλλά να μας πέφτει κιόλας ενίοτε γιατί μας βλέπω με έμφραγμα σύντομαΝεύρα να δεις! Χρόνια πολλά στους άντρες λοιπόν, Υγεία και ευτυχία και να τους σηκώνετε μέχρι βαθειά γεράματα
Εσύ μόλις μπήκες στο στόχαστρο και σύντομα θα σε βολέψει και εσένα ο Φρίξος....