Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
@Γιολάντα Magic, Καλή επιτυχία όπου και να σπουδάζεις!
η καρδουλα ειναι απο μπιγκ μπαμπολ ?@lagonisian τέτοια μου κάνεις, και δεν μπορώ να πω όχι ❤
Νάσαι καλά ❤@Γιολάντα Magic, Καλή επιτυχία όπου και να σπουδάζεις!
Τι θες πατερ?η καρδουλα ειναι απο μπιγκ μπαμπολ ?
Παπαφιλιπς καλημερα....δεν μπορώ να σου πω το συμβολισμό της λυπάμαι...η καρδουλα ειναι απο μπιγκ μπαμπολ ?
πόσο μου αρέσει που έχεις και θέτεις τα όρια και τις δικλείδες ασφαλείας σου...Παπαφιλιπς καλημερα....δεν μπορώ να σου πω το συμβολισμό της λυπάμαι...
Παπαφιλιπς καλημερα....δεν μπορώ να σου πω το συμβολισμό της λυπάμαι...
Γιατίιι? Είναι μαγικό μυστικό?Παπαφιλιπς καλημερα....δεν μπορώ να σου πω το συμβολισμό της λυπάμαι...
Δυστυχώς μόνο στο σεξ δεν βάζω όρια...πόσο μου αρέσει που έχεις και θέτεις τα όρια και τις δικλείδες ασφαλείας σου...
καλησπερα φοιτητρια.Παπαφιλιπς καλημερα....δεν μπορώ να σου πω το συμβολισμό της λυπάμαι...
Είναι απόρρητο και εντάσσεται στα προσωπικά μου δεδομένα...Γιατίιι? Είναι μαγικό μυστικό?
Χαχαχαχαχαχαχα θα το κάνει σήμερα πού θα είναι μαζί μού συνέχεια...Γι'αὐτήν τὴν ἀπάντηση, νέα τιμωρία: περισσότερο διάβασμα. Δύο τόμοι 500 σελίδων ἕκαστος cover-to-cover!
να σχολιάσω βέβαια ότι στο κατά τα άλλα απίστευτα καυλωτικό βίντεο που ανέβασες το μόνο ντεκαυλέ είναι από μέσα η τιβι που αναφέρεται στην Πισπιρίγκου...είναι λίγο creepy να ξεκινάει η μέρα σου έτσι...Δυστυχώς μόνο στο σεξ δεν βάζω όρια...
Γενικώς όμως βάζω όπου και όταν χρειάζεται ❤
Δυο τομοιΧαχαχαχαχαχαχα θα το κάνει σήμερα πού θα είναι μαζί μού συνέχεια...
Ισχυει παίζει Star η ζηνα .....και εγώ απορώ που την βλέπω βέβαιανα σχολιάσω βέβαια ότι στο κατά τα άλλα απίστευτα καυλωτικό βίντεο που ανέβασες το μόνο ντεκαυλέ είναι από μέσα η τιβι που αναφέρεται στην Πισπιρίγκου...είναι λίγο creepy να ξεκινάει η μέρα σου έτσι...
Γεια σου μωρό μου ❤Δυο τομοι
1. Καμα
2.Σουτρα
Αυτό το ξέρω απέξω.Δυο τομοι
1. Καμα
2.Σουτρα