Kikko
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.885
- Πόντοι
- 1.071
Θα μπορούσεΣτους φραπεδες ?
Θα μπορούσεΣτους φραπεδες ?
Δεν καταλαβες μαλλον τι ηθελα να πω με την λεξη φραπεδεςΘα μπορούσε
Οξύμωρο λίγο.....παρόλο που δςν θες να φτιάξουμε τις σχέσεις μας , νοιάζεσαι για μένα
Ευχαριστώ όμως φροντίζω τον εαυτό μου
Τα λες αυτά επειδή πέρασες καλά ε?Αγαπήστε, φερθείτε με ευγένεια στον συνάνθρωπό σας ακόμα και σε αυτόν που δεν συμπαθείτε, χαμογελάστε, κάντε ένα καλό την ημέρα ας είναι αυτό κάτι πολύ μικρό, σκεφτείτε θετικά, μοιραστείτε με τον συνάνθρωπό σας.
Η θετική ενέργεια πάντα σας επιστρέφει θετικές εμπειρίες και συναισθήματα.
Τα λες αυτά επειδή πέρασες καλά ε?
Κάτσε να το φτιάξω λίγο ...
Πῶς ἀντέχεις τόσες τρίχες, μεταφορικές καί κυριολεκτικές;
ποσο το εχει η ακρη σου φιλε?Αγαπήστε, φερθείτε με ευγένεια στον συνάνθρωπό σας ακόμα και σε αυτόν που δεν συμπαθείτε, χαμογελάστε, κάντε ένα καλό την ημέρα ας είναι αυτό κάτι πολύ μικρό, σκεφτείτε θετικά, μοιραστείτε με τον συνάνθρωπό σας.
Η θετική ενέργεια πάντα σας επιστρέφει θετικές εμπειρίες και συναισθήματα.
Σορυ αλλά τα λόγια σου αντικρουονται.....κάποιες σελίδες πίσω είναι άμεσα αντιληπτό..το νημα σωζεται μονο απο καταδρομικες φωτογραφιες απο @taylor.magic @ariana.magic και @Sandra Magic
αν και με την τελευταια δεν τα παμε καλα. οποτε συναντιομαστε τυχαια στο δρομο,με κυνηγαει να με χτυπησει φωναζοντας ''τι μαλακια εγραψες στο bourdela παλι ρε''
ρεζιλι γινομαστε καθε φορα.
σας ευχαριστουμε πολυ για τη συσταση σας. οι καιροι αλλαζουν κ'γω ακολουθω μαζι τους,did you get it? παντα με ολο το σεβασμο ε.Σορυ αλλά τα λόγια σου αντικρουονται.....κάποιες σελίδες πίσω είναι άμεσα αντιληπτό..
Και εννοείται δεν το λέω για τις κοπέλες αλλά καθαρά για σένα και με όλο το σεβασμό
Δεν μπορώ την αδικία και την αχαριστία, και ειδικά ότι αφορά τη φίλη μου.σας ευχαριστουμε πολυ για τη συσταση σας. οι καιροι αλλαζουν κ'γω ακολουθω μαζι τους,did you get it? παντα με ολο το σεβασμο ε.
Και προδερμ...Μάγκες δε ξέρω τι λέτε εσείς εδώ μέσα αλλά εγώ αυτόν τον ...
... θα τον πάρω να τον περιποιηθώ με πολύ αγάπη ...
Καλησπέρα @Sofia_Magic ξύπνησες ?
Το εοφακι μου είναι αυτό.❤Μάγκες δε ξέρω τι λέτε εσείς εδώ μέσα αλλά εγώ αυτόν τον ...
... θα τον πάρω να τον περιποιηθώ με πολύ αγάπη ...
Καλησπέρα @Sofia_Magic ξύπνησες ?