Επισης αφου τονισα τα βασικα χαρακτηριστικα της
@taylor.magic ας μιλησω και για αλλη μια κοπελα με την οποια εγω προσωπικα περναω καλα οταν την βλεπω (αναφερομαι στην αδυναμια μου την
@Sofia_Magic )
Η
@Sofia_Magic στις συναντησεις μας εχει ενα κυριο χαρακτηριστικο: Οταν αρχιζει να παιρνει πιπα στον πρωτο γυρο λεει : "Αστο σε εμενα" με εντονο-καλιπροαιρετο υφος (καθως αν παω τον πιασω την ωρα που φιλιομαστε η την ωρα που ασχολειται με τα @@@ μου λεει αυτο που μολις ειπα (το αστο σε εμενα)
Επισης οταν κανουμε διαλλειμα μετα το τελος του πρωτου γυρου σχεδον παντα η
@Sofia_Magic δεν περιμενει εμενα να ξεκινησω εγω τον δευτερο γυρο.. Παιρνει πρωτοβουλια και αρχιζει μονη της.. Επισης επειδη ο πρωτος γυρος ειναι παντα εντος με την
@Sofia_Magic οσο να πεις θελω καποιο χρονο να συνερθω αλλα εκεινη αρχιζει επιθεση απο το πουθενα.. Εαν παω να την παιξω ωστε να μου σηκωθει για τον β γυρο μου λεει ακριβως το ιδιο: "Αστο" και τον σηκωνει (να μην το ματιασω για την ωρα με απολυτη επιτυχια) και ο δευτερος γυρος κινειται στα ιδια πλαισια με τον πρωτο
Τελος επειδη παντα με την Σοφια το σεξ γινεται με ενταση εαν δεν χυσω μεσα στο προφυλακτικο ρωταει : " Πως και δεν εχυσες μεσα στο προφυλακτικο?" Η ρωταει : "Γιατι την επαιξες ποιο πριν?"