Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Εισαι σίγουρος για αυτό?δεν υπαρχουν διαστροφες στο μπου μικρη
Εγω πιστεύω ότι υπάρχουν διαστροφές φετίχ τα πάντα
Εισαι σίγουρος για αυτό?δεν υπαρχουν διαστροφες στο μπου μικρη
μακρυα απο μας αυταΕισαι σίγουρος για αυτό?
τι γελατε ρεεεεε?μακρυα απο μας αυτα
εμεις σπιτι-σχολειο-σπιτι
Ποποπο τι πιπαρα είναι αυτή!!!!!!!Τι κάνουν τα αγόρια μου ? Δεν πιστεύω να κοιμάστε....
Οτιδήποτε αποδεκτό από δύο ενήλικες δεν είναι διαστροφή. Είναι απόλαυση...Εισαι σίγουρος για αυτό?
Ἄχ γιατί τό χαλᾶτε; Καλά πήγαινε μέχρι τώρα σήμερα! Κάποια ξύπνησε μέ ὄρεξη...
Εννοειται αυτόΟτιδήποτε αποδεκτό από δύο ενήλικες δεν είναι διαστροφή. Είναι απόλαυση...
εεεεεεΕννοειται αυτό
Απλώς βιβλιογραφικα και η παρτουζα και το πρωκτικο διαστροφή θεωρείται.....οτι είναι απόλαυση σαφώς και είναι .....
Ξυπνάω να φτιάξω ωραίο κλίμα και έχουμε εσένα να το ξεφτιλίζεις . ΠΑΛΙ .....Άκου ζώων που θα με πεις και κορίτσι σ… Το το θα κάνω και το τι θα γράψω στο νήμα είναι δικό μπυ θέμα.. Δεν απευθύνομαι ποτέ σε ηλίθιες…. μάλλον κοριτσάκι μ έχεις φουλ ψυχολογικά για να ασχολείσαι μαζί μ..Όταν σε βάλλουν αφεντικό στο γραφείο να είσαι σίγουρη ότι θα έχω φύγει ήδη..Δουλεύω μόνο για άτομα που εκτιμάω … Και μάντεψε εσένα σε έχω χεσμενη.. ούτε νασε φτυαω εσένα.. Όσο για το ποιος γράφει κοιτά εσυ καλύτερα τα ψεύτικα προφίλ σ και άσε με εμένα να δουλέψω με το δικό μ γίδι…
Όταν βλέπω μήνυμα σου αυτός μ έρχεται στο μυαλόΞυπνάω να φτιάξω ωραίο κλίμα και έχουμε εσένα να το ξεφτιλίζεις . ΠΑΛΙ .....
Πολύ βολικό να θεωρείς ότι είμαι εγώ αλλά είναι πελάτες .....
Στο σχολείο πάντως δεν μου έμαθαν ότι το πρωκτικό είναι διαστροφή. Μόνο κάτι ειπώθηκε για μια παρτουζα στην πενταήμερη αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειεςΕννοειται αυτό
Απλώς βιβλιογραφικα και η παρτουζα και το πρωκτικο διαστροφή θεωρείται.....οτι είναι απόλαυση σαφώς και είναι .....
ΑΡΙΆΝΑ ΕΙΣΑΙ F-16!!!!
Κλαιω...... εγώ κάτι για το καθήλωση ου πρωκτικου σταδίου ξέρω από Freud και ταυτίστηκαΣτο σχολείο πάντως δεν μου έμαθαν ότι το πρωκτικό είναι διαστροφή. Μόνο κάτι ειπώθηκε για μια παρτουζα στην πενταήμερη αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες
Κούκλα μου , εσύ το έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο. Γενικά...Κλαιω...... εγώ κάτι για το καθήλωση ου πρωκτικου σταδίου ξέρω από Freud και ταυτίστηκα
Πράγματι είχα σκοπό να δω την Αριαννα αλλά με τέτοιο κώλο θα νομίζω ότι γαμαω μουνι. Μου ετυχε προσφατα με ενα στανταρακι μου που τις 2 τελευταιες φορες που την ειδα ο κωλος της ηταν μπουρι της σομπας και ξενερωσα.ΑΡΙΆΝΑ ΕΙΣΑΙ F-16!!!!