γι αυτο σε λεω μικρη......Κλαιω...... εγώ κάτι για το καθήλωση ου πρωκτικου σταδίου ξέρω από Freud και ταυτίστηκα
στα νηπια ειν αυτο
γι αυτο σε λεω μικρη......Κλαιω...... εγώ κάτι για το καθήλωση ου πρωκτικου σταδίου ξέρω από Freud και ταυτίστηκα
Το μεγαλύτερο φετίχ είναι ιντελεκτουελ γυναικάρα που δίνει κώλο.Κλαιω...... εγώ κάτι για το καθήλωση ου πρωκτικου σταδίου ξέρω από Freud και ταυτίστηκα
Δεν νομιζω να βρεθει καποιος που θα πει ασχημο τον κωλο της Αριανας!παιδια μην λεμε χαζα πραγματα ο κωλος της ΑΡΙΑΝΑΣ ειναι απλα τελειως......μια χαρα ειναι το κοριτισι σε ολα του ισα ισα να ηταν και ολες ετσι.......
Το πιο δίκαιο. Πείτε κορίτσια μέρα και ώρα.προτεινω:
Γιολαντα- Βανεσσα σε πεντε γυρουε των τριων λεπτων
προτεινω:
Γιολαντα- Βανεσσα σε πεντε γυρουε των τριων λεπτων
Λοιπόν επειδή εγώ δεν δέχομαι απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα .....βγαίνω από το νήμα και θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα.....
Τι εννοείς απειλές?Λοιπόν επειδή εγώ δεν δέχομαι απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα .....βγαίνω από το νήμα και θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα.....
Καλημερα αγάπες μου....
Επειδή ανησυχησατε χθες να ενημερώσω πως δεν πνίγηκα
Είμαι σε δίλημμα τωρα να ανεβάσω βίντεο, φωτογραφία τον καφέ που πίνω....καλημέρα καυλα!!
Ωραία την σπας την μεσουλα σουΔιάθεσιμη από τις 16:00 μωρά μου ️
Τι ανέβασες πάλι;;; καλοοο!! Την επόμενη φορά όμως να είναι στα 4 να δαγκώνεις μαξιλάρι και να σε ανοίγουν την κωλαρα σουΜήνυμα ελήφθη @hornyasfuck
Βιντεακι με καφέ φυσικάΚαλημερα αγάπες μου....
Επειδή ανησυχησατε χθες να ενημερώσω πως δεν πνίγηκα
Είμαι σε δίλημμα τωρα να ανεβάσω βίντεο, φωτογραφία τον καφέ που πίνω....
Σε αίσθηση;παιδια μην λεμε χαζα πραγματα ο κωλος της ΑΡΙΑΝΑΣ ειναι απλα τελειως......μια χαρα ειναι το κοριτισι σε ολα του ισα ισα να ηταν και ολες ετσι.......
Σε αίσθηση;ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;)
Οπ τι εχουμε εδω?Μήνυμα ελήφθη @hornyasfuck