krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
@Γιολάντα Magic μην απαντάς.... είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο της για να το φτάσεις....
Σκάσε επιτέλους .Νομίζω ότι αυυτό που πρέπει να γίνει είναι να φάει ένα εμπάργκο η Βανέσα , να καταλάβει κάποια πράγματα όσο αφορά το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε συναδέλφους και μη για να στρώσει. Απ'ότι φαίνεται είναι ένα παρμένο κοριτσάκι της νέας γεννιάς που έχει σαν είδωλο τους τράπερ της επποχής μας και νομίζει ότι όλα είναι λεφτά , ναρκωτικά ,πουτάνες και σεξ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αγοράζονται και εσύ τα αγνοείς απ'ότι φαίνεται. Δυστυχώς για σένα είναι πολλά που σου λείπουν . Όταν θα τα καταλάβεις σε λίγα χρόνια θα είναι αργά, όσα λεφτά και να έχεις βγάλεις από το βιζιτιλίκι αν και δεν θα είναι πολλά γιατί σε λίγο καιρό θα είσαι στην αφάνεια....
Βάλε ένα ωραία τραγούδι φίλε @Annapurna έχεις καιρό..❤γλείψω
Να διαβάζετε τον χόρνυ-άσ-φάκ
Ποια είσαι εσύ @Sandra Magic που θα μου πεις να σκάσω? Επικροτείς την συμπεριφορά της βανέσας?Σκάσε επιτέλους .
Δεν περνω θεση απλα respect που λες οτι εχεις να πεις με ευθυτητα.. Αυτο οφειλει να σου το αναγνωρισει ο καθεναςΣκάσε επιτέλους .
Ποοοοοοο αγαπημένο μου και αυτό ❤ Να σε καλά ❤
Μπράβο κορίτσι μου...Είμαστε τα κορίτσια του Μαγικού γραφείο όλες...❤Λοιπόν μίλησα με τη @Sofia_Magic και με ηρεμησε και με φρόντισε όπως πάντα ❤
Και μετά έβαλα τον δονητή στη κλειτοριδα να χυσω και εκεί είναι που ηρέμησα εντελώς εξάλλου το ναρκωτικό μου είναι να έρχομαι σε οργασμό ❤
Ζηλεύω το δονητη σου...Λοιπόν μίλησα με τη @Sofia_Magic και με ηρεμησε και με φρόντισε όπως πάντα ❤
Και μετά έβαλα τον δονητή στη κλειτοριδα να χυσω και εκεί είναι που ηρέμησα εντελώς εξάλλου το ναρκωτικό μου είναι να έρχομαι σε οργασμό ❤
Ξέρει τα γούστα μού στο τραγούδι...και πάντα βάζει τα καλύτερα...
Αμα περιμενεις απ τον Αναπουρνιωτη να βαλει σοβαρο τραγουδι .....τα πιασαμε τα λεφτα μας
Εδω μονο πγιοτητα
Πες της να μού πάρει ένα..Αλλά μη της πεις ότι στο είπα..Ζηλεύω το δονητη σου...
Να ξερεις σε ολες τα ιδια λεει και κανει..ειναι μεχρι να σε ριξει στο κρεβατι...Ξέρει τα γούστα μού στο τραγούδι...και πάντα βάζει τα καλύτερα...
Γιατί είναι ευγενικός...Δεν είναι κακό...Να ξερεις σε ολας τα ιδια λεει και κανει..ειναι μεχρι να σε ριξει στο κρεβατι...
Παλιοχαρακτηρας ειναι..εγω τα ειπα και απεγδυομαι πασης ευθυνης
Πες μου ότι δεν στο δανείζει να μας τρελάνεις!!!Πες της να μού πάρει ένα..Αλλά μη της πεις ότι στο είπα..
Δεν ήξερα ότι είχε...που βρέθηκε από το πουθενά...Πες μου ότι δεν στο δανείζει να μας τρελάνεις!!!
Μμμμ σιγα το γατομουστακοΓιατί είναι ευγενικός...Δεν είναι κακό...
Φίλη σου λέει μετά...Δεν ήξερα ότι είχε...που βρέθηκε από το πουθενά...
Έρχομαι να σε γλείψω!!! Εντάξει;;;;γλείψω
Να διαβάζετε τον χόρνυ-άσ-φάκ