Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.821
- Πόντοι
- 2.256
Μαζι σου κουκλα μου100%!!Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Μαζι σου κουκλα μου100%!!Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Εγώ που θέλω μάχη μαζί σου μέχρι τελικής πτώσης?( δικής μου ξέρω)Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
!!!αιεχενυσ ιςεσωθροιδ ςιενακ νημὍσον ΑΦΟΡΑ!
Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
τρελό γλύψιμο και σεξ....Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Αγάπη μου εσύ ❤Μαζι σου κουκλα μου100%!!
Έπαθες εγκεφαλικο!!!αιεχενυσ ιςεσωθροιδ ςιενακ νημ
και την πιπα της ειρηνη θα κανουμεΑγάπη μου εσύ ❤
Άκου ζώων που θα με πεις και κορίτσι σ… Το το θα κάνω και το τι θα γράψω στο νήμα είναι δικό μπυ θέμα.. Δεν απευθύνομαι ποτέ σε ηλίθιες…. μάλλον κοριτσάκι μ έχεις φουλ ψυχολογικά για να ασχολείσαι μαζί μ..Όταν σε βάλλουν αφεντικό στο γραφείο να είσαι σίγουρη ότι θα έχω φύγει ήδη..Δουλεύω μόνο για άτομα που εκτιμάω … Και μάντεψε εσένα σε έχω χεσμενη.. ούτε νασε φτυαω εσένα.. Όσο για το ποιος γράφει κοιτά εσυ καλύτερα τα ψεύτικα προφίλ σ και άσε με εμένα να δουλέψω με το δικό μ γίδι…Μ
Άκου ζώων που θα με πεις και κορίτσι σ… Το το θα κάνω και το τι θα γράψω στο νήμα είναι δικό μπυ θέμα.. Δεν απευθύνομαι ποτέ σε ηλίθιες…. μάλλον κοριτσάκι μ έχεις φουλ ψυχολογικά για να ασχολείσαι μαζί μ..Όταν σε βάλλουν αφεντικό στο γραφείο να είσαι σίγουρη ότι θα έχω φύγει ήδη..Δουλεύω μόνο για άτομα που εκτιμάω … Και μάντεψε εσένα σε έχω χεσμενη.. ούτε νασε φτυαω εσένα.. Όσο για το ποιος γράφει κοιτά εσυ καλύτερα τα ψεύτικα προφίλ σ και άσε με εμένα να δουλέψω με το δικό μ ο
Άκου ζώων που θα με πεις και κορίτσι σ… Το το θα κάνω και το τι θα γράψω στο νήμα είναι δικό μπυ θέμα.. Δεν απευθύνομαι ποτέ σε ηλίθιες…. μάλλον κοριτσάκι μ έχεις φουλ ψυχολογικά για να ασχολείσαι μαζί μ..Όταν σε βάλλουν αφεντικό στο γραφείο να είσαι σίγουρη ότι θα έχω φύγει ήδη..Δουλεύω μόνο για άτομα που εκτιμάω … Και μάντεψε εσένα σε έχω χεσμενη.. ούτε νασε φτυαω εσένα.. Όσο για το ποιος γράφει κοιτά εσυ καλύτερα τα ψεύτικα προφίλ σ και άσε με εμένα να δουλέψω με το δικό μ γίδι…
Είσαι υπερόπλο μαζικής καταστροφήςΆς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Όχι μόνο πίπα Και Κωλο θα δώσουμε για την Ειρήνη...και την πιπα της ειρηνη θα κανουμε
εισαι ψυαχαρα ρε Σοφακι!!για αυτο σε αγαπαω!!Όχι μόνο πίπα Και Κωλο θα δώσουμε για την Ειρήνη...
με προκαλεσε αν μπορω να γραψω απο αριστερα προς τα δεξιαΈπαθες εγκεφαλικο
Ένα γιατρό ρε παιδιά…
Αυτο εχω πει και εγω στα γραφομενα μου με ευγενικο τροπο.. οτι να μην υπαρχουν τσακωμοι και τα κοριτσια να κανουν σεξ..Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
❤❤εισαι ψυαχαρα ρε Σοφακι!!για αυτο σε αγαπαω!!
επ αυτού θέλω να κάνουμε μια εκτενή κουβέντα δεσποινίς....Όχι μόνο πίπα Και Κωλο θα δώσουμε για την Ειρήνη...
Δωσε και σωσεΌχι μόνο πίπα Και Κωλο θα δώσουμε για την Ειρήνη...
!!!αιεχενυσ ιςεσωθροιδ ςιενακ νημ
Άς αλλάξουμε λίγο το κλίμα εδώ...ας κάνουμε σεξ όχι πόλεμο...τι λέτε εσείς μωράκια ❤
Πρέπει...εχει περάσει αρκετός καιρός μωρό μου ❤επ αυτού θέλω να κάνουμε μια εκτενή κουβέντα δεσποινίς....