Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.053
- Πόντοι
- 2.586
Αμα περιμενεις απ τον Αναπουρνιωτη να βαλει σοβαρο τραγουδι .....τα πιασαμε τα λεφτα μας
Εδω μονο πγιοτητα
Μπράβο κορίτσι μου...Είμαστε τα κορίτσια του Μαγικού γραφείο όλες...❤Λοιπόν μίλησα με τη @Sofia_Magic και με ηρεμησε και με φρόντισε όπως πάντα ❤
Και μετά έβαλα τον δονητή στη κλειτοριδα να χυσω και εκεί είναι που ηρέμησα εντελώς εξάλλου το ναρκωτικό μου είναι να έρχομαι σε οργασμό ❤
Ζηλεύω το δονητη σου...Λοιπόν μίλησα με τη @Sofia_Magic και με ηρεμησε και με φρόντισε όπως πάντα ❤
Και μετά έβαλα τον δονητή στη κλειτοριδα να χυσω και εκεί είναι που ηρέμησα εντελώς εξάλλου το ναρκωτικό μου είναι να έρχομαι σε οργασμό ❤
Ξέρει τα γούστα μού στο τραγούδι...και πάντα βάζει τα καλύτερα...
Αμα περιμενεις απ τον Αναπουρνιωτη να βαλει σοβαρο τραγουδι .....τα πιασαμε τα λεφτα μας
Εδω μονο πγιοτητα
Πες της να μού πάρει ένα..Αλλά μη της πεις ότι στο είπα..Ζηλεύω το δονητη σου...
Να ξερεις σε ολες τα ιδια λεει και κανει..ειναι μεχρι να σε ριξει στο κρεβατι...Ξέρει τα γούστα μού στο τραγούδι...και πάντα βάζει τα καλύτερα...
Γιατί είναι ευγενικός...Δεν είναι κακό...Να ξερεις σε ολας τα ιδια λεει και κανει..ειναι μεχρι να σε ριξει στο κρεβατι...
Παλιοχαρακτηρας ειναι..εγω τα ειπα και απεγδυομαι πασης ευθυνης
Πες μου ότι δεν στο δανείζει να μας τρελάνεις!!!Πες της να μού πάρει ένα..Αλλά μη της πεις ότι στο είπα..
Δεν ήξερα ότι είχε...που βρέθηκε από το πουθενά...Πες μου ότι δεν στο δανείζει να μας τρελάνεις!!!
Μμμμ σιγα το γατομουστακοΓιατί είναι ευγενικός...Δεν είναι κακό...
Φίλη σου λέει μετά...Δεν ήξερα ότι είχε...που βρέθηκε από το πουθενά...
Έρχομαι να σε γλείψω!!! Εντάξει;;;;γλείψω
Να διαβάζετε τον χόρνυ-άσ-φάκ
Εγώ είμαι ρομαντική...και μού βάζει ωραία τραγούδια...εχει γούστο καλόΜμμμ σιγα το γατομουστακο
Εμεις κατι τετοιους στο χωριο μου τους πνιγουμε στον ασβεστη ..να μη χαλασει η ρατσα
Μολις με ενημερωσαν απο το control οτι θα εχουμε και συνεχεια!200 τόσα άτομα τώρα στο νήμα ...τι γίνεται....έχουν καυλωση πολύ κόσμο τα κορίτσια....
Μόλις είδα τώρα ότι έχει...Αλλά θα το ζητήσω δώρο...δεν είμαστε για έξοδα...Πες μου ότι δεν στο δανείζει να μας τρελάνεις!!!
Το σταματαω εδω..γιατι σε λιγο θα μας πει οτι τον ζηλευω ....τον παλιουλεχριτηΕγώ είμαι ρομαντική...και μού βάζει ωραία τραγούδια...εχει γούστο καλό
200 τόσα άτομα τώρα στο νήμα ...τι γίνεται....έχουν καυλωση πολύ κόσμο τα κορίτσια....
Όχι όχι δεν είναι άνθρωπος που κάνει φασαρία..Το σταματαω εδω..γιατι σε λιγο θα μας πει οτι τον ζηλευω ....τον παλιουλεχριτη