οχιΕσυ εχυσες ?
Μίλα μου για σένα άσε τους άλλους
α) αργω
β)@ γραφειο λιγο δυσκολο
οχιΕσυ εχυσες ?
Μίλα μου για σένα άσε τους άλλους
Μαρεσει που αργεις ....οχι
α) αργω
β)@ γραφειο λιγο δυσκολο
Έχεις δίκιο ναι .....να με διορθώνεται εννοείται.....Οχι απαραιτητα! Μπορει και να σ αρεσει! Πιστευω να ξερεις τι σημαινει! Αααα.. οχι γελοντας αλλα γελωτας.. η καλυτερα γελως!!(αρσενικο γ' κληση)
εκινηθη,κατι εκινηθη ειν αληθειαΜαρεσει που αργεις ....
Σου σηκώθηκε.καθολου ένιωσες κάποια διέγερση?
πρωινα "μητιγκς" δεν κανεις μικρη?Μαρεσει που αργεις ....
Σου σηκώθηκε.καθολου ένιωσες κάποια διέγερση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις δίκιο ναι .....να με διορθώνεται εννοείται.....
Μπραβο καλό αυτό... απόλαυση....εκινηθη,κατι εκινηθη ειν αληθεια
Ημιμετρα........Μπραβο καλό αυτό... απόλαυση....
Ναι αν το ξέρω από προηγούμενη μέραπρωινα "μητιγκς" δεν κανεις μικρη?
εληφθηΝαι αν το ξέρω από προηγούμενη μέρα
Οχι απαραιτητα! Μπορει και να σ αρεσει! Πιστευω να ξερεις τι σημαινει! Αααα.. οχι γελοντας αλλα γελωτας.. η καλυτερα γελως!!(αρσενικο γ' κληση)
Αυτό είναι το bou. Άλλο επίπεδο...Κλίση.... Δέν παρενέβην πρίν γιατί τό θέμα τῆς συζητήσεως πήγαινε ἀλλοῦ
Η σταση που σκοτώνει.... Τέλεια κωλάραΜήνυμα ελήφθη @hornyasfuck
Τι να κάνω ? Δεν ήμουν υποψιασμένος για το τι θα δω.
Ε καλά για σένα το ξέρω ❤❤Η σταση που σκοτώνει.... Τέλεια κωλάρα
επιτελους!!!σοστα ελινηκαΚλίση.... Δέν παρενέβην πρίν γιατί τό θέμα τῆς συζητήσεως πήγαινε ἀλλοῦ
Ξέρω φίλε. Αλλά έκανα απλά καθημερινά πράγματα. Καφέ και μπήκα να ρίξω μια ματιά. που να φανταστώ ότι θε έβλεπα αυτό το υπερθέαμα...Δέν ξέρεις σέ ποιό νῆμα μπαίνεις;
Ότι από διαστροφές καυλες το πάμε σε μάθημα γλωσσολογίας με ξεπερνάειεπιτελους!!!σοστα ελινηκα
Ξέρω φίλε. Αλλά έκανα απλά καθημερινά πράγματα. Καφέ και μπήκα να ρίξω μια ματιά. που να φανταστώ ότι θε έβλεπα αυτό το υπερθέαμα...
Θα έχω το νου μου από εδώ και πέρα όταν πίνω ή τρώω...Ἄρα δέν ξέρεις σέ ποιό νῆμα μπαίνεις!
Ο καθένας χρησιμοποιεί τη γλώσσα με όσους τρόπους μπορεί...Ότι από διαστροφές καυλες το πάμε σε μάθημα γλωσσολογίας με ξεπερνάει
Αλλα ορισμένοι είστε φοβεροί εχω να το λέω....
δεν υπαρχουν διαστροφες στο μπου μικρηΌτι από διαστροφές καυλες το πάμε σε μάθημα γλωσσολογίας με ξεπερνάει
Αλλα ορισμένοι είστε φοβεροί εχω να το λέω....