Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.265
Γεια σου μωρό ❤Απλα θεα !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?????φοβερη...
Γεια σου μωρό ❤Απλα θεα !!!
?????φοβερη...
Έγινε λάθος ισχύει κανονικά ότι και πριν για FREE ANALΑπορια για την Αριανα και τον μαγο.
Διαβαζοντας σημερα στο σαιτ παρατηρησα οτι για την κουκλιτσα αναφερεται τιμη 170 / ωρα και ΕΠΙ ΠΛΕΟΝΞ ΕΞΤΡΑ πρωκτικο κλπ.
Δηλαδη δεν ισχυει ποια η απόφαση της στα 170 / ωρα να περιλαμβανονται ολα ???
καλη εβδομαδα δεσποινις μου!!Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου.....θέλει κανείς να ξαπλώσει δίπλα μου? Θα είμαι φρόνιμο κορίτσι..???
ΟχιΜε τα ζευγαρια ήταν?
Καλή εβδομάδα αγάπη ❤καλη εβδομαδα δεσποινις μου!!
Δεν είχα ποτέ προσφορά με ζευγάρια μην μπερδεύεστε ?Με τα ζευγαρια ισχυει προσφορα?
Λογικό πολύ εξαντλητικό ακούγεται.Δεν είχα ποτέ προσφορά με ζευγάρια μην μπερδεύεστε ?
Αυτή με τις παρτουζες είχα αλλά την έβγαλα αυτό λέω
Τελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
καλή βδομάδα να έχεις φιλεεεΤελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
Καλά θα περάσειςΤελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
Να μας πεις εντυπώσειςΤελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
??????Τελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
Σοφάκι πήγες στο shoping star???Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου.....θέλει κανείς να ξαπλώσει δίπλα μου? Θα είμαι φρόνιμο κορίτσι..???
Σοφία-Γιολάντα-duo
Όχι μωρό μου...Είναι ξανθιά με καρέ μαλλιά?Σοφάκι πήγες στο shoping star???
Φιλαράκι μού καλό νόμιζα θα γράφεις για μένα εδώ ???Τι παιχτηκε με την Αλεξάνδρα; Θα επιστρέψει για να κανονισουμε...;
Για να το δει το γραφειο το έγραψα έτσι , μπουμπούκι μου ?Όχι μωρό μου...Είναι ξανθιά με καρέ μαλλιά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλαράκι μού καλό νόμιζα θα γράφεις για μένα εδώ ???
Αυτό το μπουμπούκι μού αρέσει ❤Για να το δει το γραφειο το έγραψα έτσι , μπουμπούκι μου ?