KATSIKI1813
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2016
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
καλήμερα κορίτσια...Καλημερα.❤
Εγω και το μωρό μου @Sofia_Magic μόλις ξυπνησαμε και είμαστε διαθέσιμες μετά τις 4....
ΥΓ. Σοφία φούξια γοβες εγώ μαύρες ?
καλήμερα κορίτσια...Καλημερα.❤
Εγω και το μωρό μου @Sofia_Magic μόλις ξυπνησαμε και είμαστε διαθέσιμες μετά τις 4....
Κοριτσάρες όμορφες... Καλή εβδομάδα!!Καλημερα.❤
Επίσης μωρο μου καλή εβδομάδαΚοριτσάρες όμορφες... Καλή εβδομάδα!!
Καλή εβδομάδα κορίτσι μου γλυκό ??????❤Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου.....θέλει κανείς να ξαπλώσει δίπλα μου? Θα είμαι φρόνιμο κορίτσι..???
Καλή εβδομάδα φιλαράκι, πολλά φιλιά σού στέλνω ???Καλή εβδομάδα κορίτσι μου γλυκό ??????❤
Απλα θεα !!!Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου.....θέλει κανείς να ξαπλώσει δίπλα μου? Θα είμαι φρόνιμο κορίτσι..???
φοβερη...Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου.....θέλει κανείς να ξαπλώσει δίπλα μου? Θα είμαι φρόνιμο κορίτσι..???
Γεια σου μωρό ❤Απλα θεα !!!
?????φοβερη...
Έγινε λάθος ισχύει κανονικά ότι και πριν για FREE ANALΑπορια για την Αριανα και τον μαγο.
Διαβαζοντας σημερα στο σαιτ παρατηρησα οτι για την κουκλιτσα αναφερεται τιμη 170 / ωρα και ΕΠΙ ΠΛΕΟΝΞ ΕΞΤΡΑ πρωκτικο κλπ.
Δηλαδη δεν ισχυει ποια η απόφαση της στα 170 / ωρα να περιλαμβανονται ολα ???
καλη εβδομαδα δεσποινις μου!!Καλή εβδομάδα στα αγόρια μου.....θέλει κανείς να ξαπλώσει δίπλα μου? Θα είμαι φρόνιμο κορίτσι..???
ΟχιΜε τα ζευγαρια ήταν?
Καλή εβδομάδα αγάπη ❤καλη εβδομαδα δεσποινις μου!!
Δεν είχα ποτέ προσφορά με ζευγάρια μην μπερδεύεστε ?Με τα ζευγαρια ισχυει προσφορα?
Λογικό πολύ εξαντλητικό ακούγεται.Δεν είχα ποτέ προσφορά με ζευγάρια μην μπερδεύεστε ?
Αυτή με τις παρτουζες είχα αλλά την έβγαλα αυτό λέω
Τελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
καλή βδομάδα να έχεις φιλεεεΤελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
Καλά θα περάσειςΤελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?
Να μας πεις εντυπώσειςΤελεια, κανονησα με Σοφακι παιδες, ανυπομωνω για το βραδυ
Σοφια σε περιμενω ?