Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.523
- Πόντοι
- 2.836
Το ομορφότερο μπουμπουκι είναι ανάμεσα στα πόδια σουΑυτό το μπουμπούκι μού αρέσει ❤
Το ομορφότερο μπουμπουκι είναι ανάμεσα στα πόδια σουΑυτό το μπουμπούκι μού αρέσει ❤
Θα μου τα πεις σε λίγο..??Το ομορφότερο μπουμπουκι είναι ανάμεσα στα πόδια σου
Εγώ ακόμα πιστεύω τα φούξια ήταν της ΓιολάνταςΣοφάκι πήγες στο shoping star???
Στο βίντεο εγώ τα φοράω μωρό μου...Είναι τα πόδια πού κάνεις ψαλίδι...έπρεπε να τα αναγνωρίζεις...???Εγώ ακόμα πιστεύω τα φούξια ήταν της Γιολάντας
Πέτρα μολύβι ΨΑΛΙΔΙ ΨΑΛΙΔΙ ΨΑΛΙΔΙΣτο βίντεο εγώ τα φοράω μωρό μου...Είναι τα πόδια πού κάνεις ψαλίδι...έπρεπε να τα αναγνωρίζεις...???
Όχι θα σε άφηνα χωρίς να σχολιάσω..... Ψαλίδι μόνο..Πέτρα μολύβι ΨΑΛΙΔΙ ΨΑΛΙΔΙ ΨΑΛΙΔΙ
Αγόρια μου quiz.....ποια είμαι εγώ ποια η @Sofia_Magic ?
Ροζ Σοφια μαυρα Γιολαντα το πετυχα? Τι κερδιζω??Αγόρια μου quiz.....ποια είμαι εγώ ποια η @Sofia_Magic ?
Σοφία και Αριάνα πιστεύω...Ποια αντέχει πιο πολύ στα κόκκινα ;; Γιολάντα Σοφία η Αριάννα;;;
Μη μ μείνει καμία στα χέρια ?
Για την Σοφια το μονο που εχω να πω ειναι το εξης (και αυτονοητο για ολους εμας που την συναντησαμε): Το ερωτημα ειναι ποσο αντεχεις εσυ διοτι η Σοφια απλα δεν καταλαβαινει τιποταΠοια αντέχει πιο πολύ στα κόκκινα ;; Γιολάντα Σοφία η Αριάννα;;;
μεγάλη μπουκιά φάε.... μεγάλη κουβέντα μην λες! θά βρεθείς προ εκπλήξεως....Ποια αντέχει πιο πολύ στα κόκκινα ;; Γιολάντα Σοφία η Αριάννα;;;
Τι εννοείς στα κόκκινα;Ποια αντέχει πιο πολύ στα κόκκινα ;; Γιολάντα Σοφία η Αριάννα;;;
Τυπε τα κορίτσια είναι οδοστρωτήρες...Ποια αντέχει πιο πολύ στα κόκκινα ;; Γιολάντα Σοφία η Αριάννα;;;
Καυλωσα βρε αγόρι μου βραδιάτικα...Πώς τα λες έτσι...??Για την Σοφια το μονο που εχω να πω ειναι το εξης (και αυτονοητο για ολους εμας που την συναντησαμε): Το ερωτημα ειναι ποσο αντεχεις εσυ διοτι η Σοφια απλα δεν καταλαβαινει τιποτα
Συγκεκριμενα αν δεν σε ξεζουμισει δεν φευγεις
Δεν λεω κατι παραπανω περα απο την πραγματικοτηταΚαυλωσα βρε αγόρι μου βραδιάτικα...Πώς τα λες έτσι...??
Φιλιά καυλιαρη μού ???Δεν λεω κατι παραπανω περα απο την πραγματικοτητα
Επισης !!Φιλιά καυλιαρη μού ???
Ας καυλωσεις και εσυ ρε καυλαΚαυλωσα βρε αγόρι μου βραδιάτικα...Πώς τα λες έτσι...??
Το psi δεν το άντεξε κανείς μας. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κανένα καινούργιο μοντέλο της VW...Η ερώτηση μάλλον είναι πια αντέχει πιο πολύ σε ρυθμό psi