Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
βρηκα το κουϊζ πριν καν το βαλεις και εκανες το παγωνι ομωςΑισθησιακες και καυλαρικες καλημερες ❤
Βρε συ πήγε να μου βγει ο καφές από τη μύτη ??βρηκα το κουϊζ πριν καν το βαλεις και εκανες το παγωνι ομως
ενα δωρακι, ενα γλυκακι... κατι τις τελοσπαντων να κερασεις ρε παιδι μου.
τσαμπα ακονησα ολες τις γνωσεις μου?
εβγαλα μοιρογνωμονια, χαρακες, μετρησα ποντους γοβας & κρεβατιου, δανειστηκα μεχρι και το χρωματολογιο της βιτεξ απο το μπαρμπα θαναση της γειτονιας να τσεκαρω τις αποχρωσεις.
εσυ ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!!
Καλημέρα Γιολάντα...Σκέφτομαι να κλείσω DUO...Τι προτιμάς Σοφία η Σαντρα?Αισθησιακες και καυλαρικες καλημερες ❤
πόσο πιο καυλιάρικες να είναι τέτοιες καλημέρες....Αισθησιακες και καυλαρικες καλημερες ❤
Καλημερα ?Καλημέρα Γιολάντα...Σκέφτομαι να κλείσω DUO...Τι προτιμάς Σοφία η Σαντρα?
Σοφία ?Καλημέρα Γιολάντα...Σκέφτομαι να κλείσω DUO...Τι προτιμάς Σοφία η Σαντρα?
Τώρα είμαστε καλάΠώς είναι σήμερα τα αγόρια μου από κέφια? ( καυλες) ???
Ξανθός άγγελος ❤??????Πώς είναι σήμερα τα αγόρια μου από κέφια? ( καυλες) ???
Πώς είναι σήμερα τα αγόρια μου από κέφια? ( καυλες) ???
Να κάνουμε γούτσου _γούτσου ????Τώρα αν σου πω ότι δεν θέλω να σε πηδήξω, ψέματα θα πω !
Χα χα !
Καλή σου μέρα καυλιάρα ! Φιλάκια παντού ! ???
Αυτό αυτό θελω κ εγωΝα κάνουμε γούτσου _γούτσου ????
Ο καιρός αυτές της μέρες θα είναι για φιλιά και αγκαλιές....Αυτό αυτό θελω κ εγω
Γούτσου γούτσου
@Γιολάντα Magic @Sofia_MagicΥΓ. Από αυτή την Πέμπτη και όλες τις επόμενες προσφορά στα ζευγάρια, δωρεάν το κορίτσι στη παρέα μας ??
Αστα αυτά μωρή πουτσα και ξύλο μόνο ??Ο καιρός αυτές της μέρες θα είναι για φιλιά και αγκαλιές....
Μουναρος ?Πώς είναι σήμερα τα αγόρια μου από κέφια? ( καυλες) ???
Οχιιιιιι θέλω γούτσου _γούτσου τώρα με έχει πιάσει το ρομαντικό μου.... φάε εσύ ξύλο....Εγώ Love ???Αστα αυτά μωρή πουτσα και ξύλο μόνο ??
Ρομαντικά θα σε γλυψω σήμερα ❤❤❤❤❤Οχιιιιιι θέλω γούτσου _γούτσου τώρα με έχει πιάσει το ρομαντικό μου.... φάε εσύ ξύλο....Εγώ Love ???
Ενα σολαριουμ το χρειάζομαι αλλά έχω δει τόσα θρίλερ πού τα φοβάμαι ??Μουναρος ?
Με γάλα καρύδας πλενεσαι και έχεις τέτοιο δέρμα ??
Έχουμε ντουο και σήμερα ε????Ρομαντικά θα σε γλυψω σήμερα ❤❤❤❤❤