Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Καλησπέρα Βανέσα. Θα μπορούσα να σε ρωτήσω εάν κάνεις ραντεβού νωρίς; Εφόσον φυσικά υπάρχει συνεννόηση με το γραφείο από την προηγούμενη ημέρα.Καλησπέρα αγόριαΣήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι αργά
![]()
Καλησπερααα ναι αμεΚαλησπέρα Βανέσα. Θα μπορούσα να σε ρωτήσω εάν κάνεις ραντεβού νωρίς; Εφόσον φυσικά υπάρχει συνεννόηση με το γραφείο από την προηγούμενη ημέρα.
Και πρωινή ώραΚαλησπερααα ναι αμε![]()
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε από κοντά. Φιλιά.Καλησπερααα ναι αμε![]()
Ναι αρκεί να το ξερωωΚαι πρωινή ώρα
Πχ 12:00 όχι και τόσο πρωί...
Μην κάνεις τέτοια ρε κοπελιά..Καλησπέρα αγόριαΣήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι αργά
![]()
Καυλιάρα γυναικάρα κι ανώμαλη !!!!!ο τέλειος συνδυασμός!!!παίζει να ξαναβάλεις την προσφορά που είχες στις γιορτές κουκλάρα ?Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Όλα παίζουν ναι ?Καυλιάρα γυναικάρα κι ανώμαλη !!!!!ο τέλειος συνδυασμός!!!παίζει να ξαναβάλεις την προσφορά που είχες στις γιορτές κουκλάρα ?
Και να μη μας το πεις, το βλέπουμε και μας τρέχουν τα σάλια!!!Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Γιολαντα τι ειναι αυτα τα υγρα στον κωλο σου?Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Λάδι είναι ? για να μπαίνει πιο εύκολα...Γιολαντα τι ειναι αυτα τα υγρα στον κωλο σου?
Εγώ πάλι σήμερα δεν έχω καμίαΚαλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Σεβαστό....όλοι είμαστε με τις μέρες.....Εγώ πάλι σήμερα δεν έχω καμία![]()
Γειά σου @Γιολάντα Magic με τα λάδια σου!?Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Γειά σου και σένα ρε διαολε?Γειά σου @Γιολάντα Magic με τα λάδια σου!
Τέτοια ανέβαζε μας!Γειά σου και σένα ρε διαολε?
Η ειδικότητα μου είναι να ανεβάζω αλλά πράγματα αλλά τελοςπαντων ?Τέτοια ανέβαζε μας!