Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 983
- Πόντοι
- 86
Αυτά είναι αυτονόητο ότι τα ανεβάζεις ?Η ειδικότητα μου είναι να ανεβάζω αλλά πράγματα αλλά τελοςπαντων ?
Αυτά είναι αυτονόητο ότι τα ανεβάζεις ?Η ειδικότητα μου είναι να ανεβάζω αλλά πράγματα αλλά τελοςπαντων ?
Προτιμώ δια ζώσηςΑυτά είναι αυτονόητο ότι τα ανεβάζεις ?
Όλοι προτιμούμε δια ζώσης αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα...Προτιμώ δια ζώσης
Τωρα με τον covid έγιναν όλα διαδικτυακά σε λίγο θα βάλω στις υπηρεσίες μου και cyber sex ??
οχιιιιιιι !!!! μην το κανεις αυτο Γιολαντάρα μου.....θα λιώσουμε στη μαλακία σαν φανταράκια στο Διδυμότειχο !!! Εγώ πάντως , πριν κάνω την τέταρτη δόση , θα ρθω να πιω ζουμάκι απ'την τροφαντή μουνάρα σου , που αποδεδειγμένα , εξουδετερώνει το δηλητήριο της moderna , στο δωμάτιο θα παίζει Alice Cooper -Poison και το τζακούζι θα το γεμίσω με γάλα Όλυμπος , για να σε μπανιαρίσω σαν Κλεοπάτρα !!!!!Μουνάρααααααα!!!!!!Προτιμώ δια ζώσης
Τωρα με τον covid έγιναν όλα διαδικτυακά σε λίγο θα βάλω στις υπηρεσίες μου και cyber sex ??
Για σένα πάντα ???????Γειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
?Γειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
Γεια σού @Mpratan ??❤
Ευχαριστώ αγάπη! Πόσο μού αρέσουν αυτά τα στοργικά σχόλια...❤?Γεια σου Σοφία μου, ελπίζω να είσαι καλά, γερή και δυνατή!
Εδώ είμαστε και περιμέναμε να μας φτιάξεις το βράδυ!Γειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
Το κατάλαβα αυτό Κουκλάρα Γιολάντα σε ευχαριστώ πολύ πέρασα Υπέροχα φιλιά εις το επανιδείν!!!Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Θα συμφωνήσω με τον Sagittarius 17 αλλά και το φόρεμά σου είναι καταπληκτικό!!!Εδώ είμαστε και περιμέναμε να μας φτιάξεις το βράδυ!
Ωραιο παπούτσι!
?????Εδώ είμαστε και περιμέναμε να μας φτιάξεις το βράδυ!
Ωραιο παπούτσι!
Όταν σε είδα, είπα αυτόν τον ρόλο παίζει... Από την ταινία... Ποιος είναι ο Αλέκος;Γειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
Πολύ ωραία όπως πανταΓειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
?Γειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
Ευχαριστώ πολύ ???Πολύ ωραία όπως παντα
Αυτό ❤❤❤❤❤Όταν σε είδα, είπα αυτόν τον ρόλο παίζει... Από την ταινία... Ποιος είναι ο Αλέκος;
Μου έλειψες ?Γειά σας...Είναι κανείς εδώ? ?❤
Αύριο μωρό μου ❤❤Μου έλειψες ?