Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Καλησπέρα Βανέσα. Θα μπορούσα να σε ρωτήσω εάν κάνεις ραντεβού νωρίς; Εφόσον φυσικά υπάρχει συνεννόηση με το γραφείο από την προηγούμενη ημέρα.Καλησπέρα αγόριαΣήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι αργά
Καλησπερααα ναι αμεΚαλησπέρα Βανέσα. Θα μπορούσα να σε ρωτήσω εάν κάνεις ραντεβού νωρίς; Εφόσον φυσικά υπάρχει συνεννόηση με το γραφείο από την προηγούμενη ημέρα.
Και πρωινή ώραΚαλησπερααα ναι αμε
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε από κοντά. Φιλιά.Καλησπερααα ναι αμε
Ναι αρκεί να το ξερωωΚαι πρωινή ώρα
Πχ 12:00 όχι και τόσο πρωί...
Μην κάνεις τέτοια ρε κοπελιά..Καλησπέρα αγόριαΣήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι αργά
Καυλιάρα γυναικάρα κι ανώμαλη !!!!!ο τέλειος συνδυασμός!!!παίζει να ξαναβάλεις την προσφορά που είχες στις γιορτές κουκλάρα ?Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Όλα παίζουν ναι ?Καυλιάρα γυναικάρα κι ανώμαλη !!!!!ο τέλειος συνδυασμός!!!παίζει να ξαναβάλεις την προσφορά που είχες στις γιορτές κουκλάρα ?
Και να μη μας το πεις, το βλέπουμε και μας τρέχουν τα σάλια!!!Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Γιολαντα τι ειναι αυτα τα υγρα στον κωλο σου?Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Λάδι είναι ? για να μπαίνει πιο εύκολα...Γιολαντα τι ειναι αυτα τα υγρα στον κωλο σου?
Εγώ πάλι σήμερα δεν έχω καμίαΚαλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Σεβαστό....όλοι είμαστε με τις μέρες.....Εγώ πάλι σήμερα δεν έχω καμία
Γειά σου @Γιολάντα Magic με τα λάδια σου!?Καλησπέρα.....είπα να σας αναφέρω ότι έχω πολλές καύλες σήμερα ?
Γειά σου και σένα ρε διαολε?Γειά σου @Γιολάντα Magic με τα λάδια σου!
Τέτοια ανέβαζε μας!Γειά σου και σένα ρε διαολε?
Η ειδικότητα μου είναι να ανεβάζω αλλά πράγματα αλλά τελοςπαντων ?Τέτοια ανέβαζε μας!