papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.760
- Πόντοι
- 27.261
Έλα... να σε περιμένω?![]()
εεε περιμενετε και μενα βρε κοριτσια
Όλοι φανταζόμαστε ήδη double blowjobΤώρα με το μωρό @Γιολάντα Magic ???
Ποοο ρε κορίτσια πύραυλο μου τόν κάνατε μεσα σε 10 δευτερόλεπταΤώρα με το μωρό @Γιολάντα Magic ???
Μοριακό μού κάνει..Τηρουνται όλα τα μέτρα απέναντι στο covid.... απαρέγκλιτα
Θες να μας βοηθήσεις??Καλύτερα να σου βάλει κάτι μέχρι το λαρύγγι.......αν έχεις σπέρμα πριν καταπιεί θα γλιστρήσει πιο ευκολα
Εγώ κουζίνες βάζω .... νεροχύτες.... μεντεσέδες.......δεν ξέρω από αυτά, ο,τι έχει πάρει το αυτί μου είπα.Θες να μας βοηθήσεις??
Εγώ κουζίνες βάζω .... νεροχύτες.... μεντεσέδες.......δεν ξέρω από αυτά, ο,τι έχει πάρει το αυτί μου
Θες να σε χαλάω?? 1?Εγώ κουζίνες βάζω .... νεροχύτες.... μεντεσέδες.......δεν ξέρω από αυτά, ο,τι έχει πάρει το αυτί μου είπα.
πανω απ'ολα η ασφαλεια και η θωρακιση παιχτηΤιρουνται όλα τα μέτρα απέναντι στο covid.... απαρέγκλιτα
Το "μόριο" δεν βλέπω?Μοριακό μού κάνει..
Λιαντίνη εσύ;Γενικά το λέω
Η Ευγένεια είναι ένα μέρος της φρόνησης του ανδρός...
@Sofia_Magic το καλλιτεχνικό σου όνομα στα λεξικά είναι και σοφία, Ιων. -ίη, ἡ, 1. δεξιότητα στη χειροτεχνία και τις πρακτικές τέχνες, δεξιοτεχνία, επιδεξιότητα, σε Ομήρ. Ιλ., Ξεν.
Κοινός γάτα...
Το λήμμα να το δεις έχει συνέχεια δεν θα στο πω...
Φιλιούνται αγκαλιάζονται,Τώρα με το μωρό @Γιολάντα Magic ???
Κάτι πιο πάνωΛιαντίνη εσύ;
Που να δω τις θέσεις και απόψεις σου;Κάτι πιο πάνωΣτην σύγχρονη ιστορία, άλλα όχι εδώ.
![]()
Δεν είναι ο χώρος ανταλλαγής θεμάτων για μένα, άλλα για τα κορίτσια.Που να δω τις θέσεις και απόψεις σου;