Lancelot69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 844
- Πόντοι
- 81
Λες να αφήσουμε τις ζηλιες και να την ξεσκισουμε ένα 2ωρο ? Να δει ότι και οι νέοι κάτι κανουμε.... ?❤Εγώ δεν συμφωνώ σε όλο αυτό
Λες να αφήσουμε τις ζηλιες και να την ξεσκισουμε ένα 2ωρο ? Να δει ότι και οι νέοι κάτι κανουμε.... ?❤Εγώ δεν συμφωνώ σε όλο αυτό
Πώς λέμε αχ και βαχ...
Μόνος δεν μπορείς? Γιατί ζητάς βοήθεια??Λες να αφήσουμε τις ζηλιες και να την ξεσκισουμε ένα 2ωρο ? Να δει ότι και οι νέοι κάτι κανουμε.... ?❤
Αυτό μάλισταΛες να αφήσουμε τις ζηλιες και να την ξεσκισουμε ένα 2ωρο ? Να δει ότι και οι νέοι κάτι κανουμε.... ?❤
Αααα μην με φουντωνεις αλλο... φιρι φιρί το πας ηδη τσουρουφλαω... κανόνισε !!! ?????Πώς λέμε αχ και βαχ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνος δεν μπορείς? Γιατί ζητάς βοήθεια??
Για κανόνισε να δώ κάτι...?Αααα μην με φουντωνεις αλλο... φιρι φιρί το πας ηδη τσουρουφλαω... κανόνισε !!! ?????
Ε δεν την γλιτωνεις... ??????Για κανόνισε να δώ κάτι...?
??????Ε δεν την γλιτωνεις... ??????
Εννοειταιι μωρό μΈλα να γυρισουμε μια τσονταρα κοριτσαρα μου να δει τι χάνει η Σοφια.... ??❤
Να ερθω και εγω να σας γλυψω τις κωλοτρυπιδιτσες σας ? ❤??Μωρό μου έλα να σου γλύψω το μουνακι σ
Μμμμ εννοειται. μωρό μ… θα μας γλείψεις και τα μουνακιααα μαςΝα ερθω και εγω να σας γλυψω τις κωλοτρυπιδιτσες σας ? ❤??
Μμμμ εννοειται. μωρό μ… θα μας γλείψεις και τα μουνακιααα μας
Αντεεεε αργεισσσσς;;;
Για να με ξεκάνεις;Εσένα μωράκι μ σε περιμένω
Έλα πες τώρα ότι κάνεις χαβαλέ και ότι δεν είναι από τον κορονοϊό...@Sofia_Magic ... Θα σου πω αυτό...
...Φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε
Ήλιος λες και τελείωσε ο χειμώνας
Βγήκα μια βόλτα και μπροστά της βρέθηκα
Στάθηκα κι απόμεινα κοιτώντας
Φλόγες ζωηρές που τρεμοπαίζουνε
τα ρούχα, τα μαλλιά της στον αέρα...
Όταν λέμε 45 και πάνω, μιλάμε για έτη ή σαντιμέτρ;Αγόρια μου... τα γούστα μού είναι 45 και πάνω, λογικό δεν είμαι 20! Αλλά για να ερωτευτώ....σεξ κάνω και με παρθένο.... με πιάνει κάνεις?
εν οίκω μη εν δήμω... είναι μεταξύ σεβαστής κύριας και εμού.Έλα πες τώρα ότι κάνεις χαβαλέ και ότι δεν είναι από τον κορονοϊό...
πανω απο 45 cm στον κωλο μονο η αριανα θα αντεχε πιστευω ανετα τα εχει...Όταν λέμε 45 και πάνω, μιλάμε για έτη ή σαντιμέτρ;
Όπα κάπου... ΑΝΑΚΟΝΤΑ είναι τόσο...Όταν λέμε 45 και πάνω, μιλάμε για έτη ή σαντιμέτρ;
Γιολάντα , η κωλάρα σου σπάει καρύδια στην κυριολεξία και οι ατάκες σου (αν γράφεις εσύ...) ισοπεδώνουν με κυνικό χιούμορ το σύστημα !!! Μπράβο θεάρα Γιολαντάρα !!!!Καλησπέρα.....σήμερα θα είμαι μετά τις 6 ??