Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Η μεξικάνικη σειρά που έπαιζε στον Alpha?Ροζαλιντα ?
Η μεξικάνικη σειρά που έπαιζε στον Alpha?Ροζαλιντα ?
Βανεσα τον μισο η ολον μεσα ? ??Καλησπέρα Σήμερα θα είμαι διαθέσιμη
περιμενω ακομα τη δικια σου για να αποφασισω.Βρε εσείς με τόση χημεία που έχετε γιατί δεν παντρευεστε ? Μόνο μην κάνει ζήλιες μετά ο μάγκας και δεν σε αφήνει να γαμιεσαι με άλλους....
????? ναιιιιιΗ μεξικάνικη σειρά που έπαιζε στον Alpha?
Πιστεύω πρώτος πρώτος υποψήφιος γαμπρός θα ναι ο παπαφιλιψ δεν έχει ανταγωνισμο εδώ μέσα... Δεν μας βλέπει καν....Μπορεί να είναι παντρεμένος βρε .... Όταν αποφασίζω για να νοικοκυρευτω θα το βάλω ενημέρωση εδώ...Προς το παρόν μόνο σεξ....??
Θα είναι κουμπαρα ετοιμη στην έχω Μπραντ πιτπεριμενω ακομα τη δικια σου για να αποφασισω.
τι θα γινει τελικα ?
Μόνο που μπαίνω εγώ σφήνα πλέον και υπάρχει ανταγωνισμός ?Πιστεύω πρώτος πρώτος υποψήφιος γαμπρός θα ναι ο παπαφιλιψ δεν έχει ανταγωνισμο εδώ μέσα... Δεν μας βλέπει καν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα είναι κουμπαρα ετοιμη στην έχω Μπραντ πιτ
Πιστεύω πρώτος πρώτος υποψήφιος γαμπρός θα ναι ο παπαφιλιψ δεν έχει ανταγωνισμο εδώ μέσα... Δεν μας βλέπει καν....
Αν με θέλεις μωρό μου πες μου? Μη μου κάνεις ζήλιες ??❤Πιστεύω πρώτος πρώτος υποψήφιος γαμπρός θα ναι ο παπαφιλιψ δεν έχει ανταγωνισμο εδώ μέσα... Δεν μας βλέπει καν....
στειλε φωτο με αφιερωση να εγκρινω, γιατι ειμαι και δυσκολος.Θα είναι κουμπαρα ετοιμη στην έχω Μπραντ πιτ
???????Μόνο που μπαίνω εγώ σφήνα πλέον και υπάρχει ανταγωνισμός ?
Μη γελάς αφού οι άλλες με γράφουν σε διεκδικώ ανοιχτά???????
Α φιλε εσύ είσαι μικρός... πιο μικρός και από μένα... η Σοφία γουστάρει από 45 και πανω δεν είναι τεκνατζου... Το έχει δηλώσει η ίδια αλλωστε... Θέλει την γοητεία του τζορτζ κλουνει εφάμιλλη με αυτή του παπαφιλιψ δηλαδη... Τι να τις κάνουμε εμείς τα τεκνα... δεν κλανουμε μια... άσε μας φαγαν οι " έμπειροι "Μόνο που μπαίνω εγώ σφήνα πλέον και υπάρχει ανταγωνισμός ?
Μια αμαρτία μαζί σού Διάολε....Μη γελάς αφού οι άλλες με γράφουν σε διεκδικώ ανοιχτά
Ααααα με έχεις διαβάσει εσύ ?? ούτε φιλαράκια να είμασταν...Α φιλε εσύ είσαι μικρός... πιο μικρός και από μένα... η Σοφία γουστάρει από 45 και πανω δεν είναι τεκνατζου... Το έχει δηλώσει η ίδια αλλωστε... Θέλει την γοητεία του τζορτζ κλουνει εφάμιλλη με αυτή τη του παπαφιλιψ δηλαδη... Τι να τις κάνουμε εμείς τα τεκνα... δεν κλανουμε μια... άσε μας φαγαν οι " έμπειροι "
Πολλές θα κάνεις μαζί μου αλλά ο συναγωνιστής @Lancelot69 αποκάλυψε πως θες κι εσύ 45αρηδεςΜια αμαρτία μαζί σού Διάολε....
Αγόρια μου... τα γούστα μού είναι 45 και πάνω, λογικό δεν είμαι 20! Αλλά για να ερωτευτώ....σεξ κάνω και με παρθένο.... με πιάνει κάνεις?Πολλές θα κάνεις μαζί μου αλλά ο συναγωνιστής @Lancelot69 αποκάλυψε πως θες κι εσύ 45αρηδες
Άστο φίλε χασαμε ??Πολλές θα κάνεις μαζί μου αλλά ο συναγωνιστής @Lancelot69 αποκάλυψε πως θες κι εσύ 45αρηδες
Δεν παραδίδω τα όπλα εύκολαΆστο φίλε χασαμε ??
Κοίτα πού νόμιζα το 69 είναι χρόνια σού αλλά μάλλον είναι αγαπημένη στάση ??Άστο φίλε χασαμε ??
Όταν βρεθούμε θα αναθεωρήσεις?Αγόρια μου... τα γούστα μού είναι 45 και πάνω, λογικό δεν είμαι 20! Αλλά για να ερωτευτώ....σεξ κάνω και με παρθένο.... με πιάνει κάνεις?
Άντε να μού αλλάξεις απόψεις...και φώτα...Όταν βρεθούμε θα αναθεωρήσεις?