El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.729
- Πόντοι
- 736
Και το μισό έχει σημασία,αρκεί να είναι από τη μέση και ..πίσω..Έχει άλλη σημασία το μισό και άλλη ολόκληρο αν το προσέξεις ?
Και το μισό έχει σημασία,αρκεί να είναι από τη μέση και ..πίσω..Έχει άλλη σημασία το μισό και άλλη ολόκληρο αν το προσέξεις ?
Μόνο...??@Sofia_Magic Διαβολάκι με θέλεις;
Οκ θα το θυμάμαι στο ραντεβού αυτό ??Μόνο...??
Ότι έχει ο καθένας βάζει. Και το κουκούτσι αμύγδαλο...Δεν ισχύει πλέον το depend size
Είναι ενημερωμένο και το τηλεφωνικό μας κέντρο.....σύντομα θα βγει και από τη σελίδα
Για XXXL size. Που να το βρεις όμως...Καλησπέρα.....σήμερα θα είμαι μετά τις 6 ??
Για XXXL size. Που να το βρεις ο
Όλοι οι καλοί χωράνε που λένε και στο χωριό μου ?Για XXXL size. Που να το βρεις όμως...
Εμείς οι "κακοί" στην απ ΄έξωΌλοι οι καλοί χωράνε που λένε και στο χωριό μου ?
Όλοι οι καλοί χωράνε που λένε και στο χωριό μου ?
Οι "Κακοί "πιο.μεσα ακόμαΕμείς οι "κακοί" στην αποθήκη
Συγχρονισμός απίστευτος ?Καλή εβδομάδα...θέλει κανείς να μού κάνει παρέα ?????
Εγώ θα σου κάνω σίγουρα!!!Καλή εβδομάδα...θέλει κανείς να μού κάνει παρέα ?????
Δερματακι γάλακτοςΚαλή εβδομάδα...θέλει κανείς να μού κάνει παρέα ?????
Κορμί για να χορτάσουν τά χέρια σού χουφτωμαΚαλησπέρα.....σήμερα θα είμαι μετά τις 6 ??
Μωρο μου επικοινώνησε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ?κοριτσια θελουμε πολυ να σας κανουμε παρεα απλα ειμαστε και καποιοι τυποι που μπορουμε λιγο πιο πρωινες ωρες ,δεν το βλεπετε μηπως γινει κατι....γιατι βασανιζομαστε με αυτα που βλεπουμε...
Άντε να ξεκινήσουμε τα πρωινά και για εμάς τους πρωινους...Μωρο μου επικοινώνησε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ?