Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Με λίγα λόγια..Δηλαδή έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις και τώρα είναι all size ?? Ήρθε η ανάπτυξη !!! ??????
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
Με λίγα λόγια..Δηλαδή έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις και τώρα είναι all size ?? Ήρθε η ανάπτυξη !!! ??????
Μπραβο ξέρεις ?επεσε προπονηση μαλλον τωρα στις γιορτες
Είναι όντως κριντζ γιατί καταβαθος ολοι ξέρουμε ότι είναι ψέμα... ??Το ξέρω προφανώς ότι είναι marketing. Και πολύ καλά κάνουν, αφού δουλεύει σαν τακτική, αν κρίνω γενικά από την κίνηση του νήματος και τις αντιδράσεις. Απλά αναρωτήθηκα αν μόνο σε εμένα κριντζάρει και η κωλοτρυπίδα μου βλέποντας το, εχοντας κλείσει ραντεβού και με κορίτσια του γραφείου και όχι απλά να ανταλλάζω γλυκόλογα και καρδουλοιμότικονς.
Πιο λαϊκά ήρθε το ξεκωλιασμα?Δηλαδή έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις και τώρα είναι all size ?? Ήρθε η ανάπτυξη !!! ??????
εκανες απντεϊτ δηλαδη ?Πιο λαϊκά ήρθε το ξεκωλιασμα?
Ναι όπως και τα λογισμικά.....αναβαθμιστηκα ?εκανες απντεϊτ δηλαδη ?
αυτα ειναιΝαι όπως και τα λογισμικά.....αναβαθμιστηκα ?
Το ξέρω ......θα ανανεωθεί προσεχώς......?@Γιολάντα Magic στο site σε έχουν ακόμα σε εορταστικό format.
Θέλεις κάτι πατερ??αυτα ειναι
Αχ τι μου θύμησες τώρα με αυτό το "πάτερ"...Θέλεις κάτι πατερ??
Για πες?Αχ τι μου θύμησες τώρα με αυτό το "πάτερ"...
μοιραζω ευλογιες απλαΘέλεις κάτι πατερ??
Έτσι με είχε πει ένας διοικητής στο στρατό επειδή είχα μούσια και μετά μου το κόλλησαν και με λέγανε όλοι"Πάτερ"?Για πες?
Τώρα κράτα το Devil είναι πιο σέξυ...Έτσι με είχε πει ένας διοικητής στο στρατό επειδή είχα μούσια και μετά μου το κόλλησαν και με λέγανε όλοι"Πάτερ"?
Ναι βέβαια. Αλλά το θέλω ολόκληρο και όχι μόνο το Devil ?Τώρα κράτα το Devil είναι πιο σέξυ...
Ε ναι τί το μισό! Πάντα ολόκληρο ??Ναι βέβαια. Αλλά το θέλω ολόκληρο και όχι μόνο το Devil ?
Οκ μου αρέσει ο τρόπος που γράφης... Και για να ανανεωθείς σε στέλνω στον Scorpios...Το ξέρω ......θα ανανεωθεί προσεχώς......?
Έχει άλλη σημασία το μισό και άλλη ολόκληρο αν το προσέξεις ?Ε ναι τί το μισό! Πάντα ολόκληρο ??
Έχει άλλη σημασία το μισό και άλλη ολόκληρο αν το προσέξεις ? αν σού αρέσει ναι.... Εγώ βάζω Διαβολάκι...