Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
Καλημέρα ρε γιολαντα καυλιαρα γυναικαρα
Γιατί να τρωγόμαστε ρε φίλε; Το μουνι μας πουλάμε, δεν είμαστε υποψήφιες για σταρ ελλαςΜόνο σε εμένα φαίνεται cringe όλη αυτή η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και οι δήθεν αγάπες μεταξύ των κοριτσιών;
Ελάτε κορίτσια, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, ξέρουμε ότι πολλές από εσάς τρωγόσαστε "στο παρασκήνιο"...
Ακόμα και αν ισχύει αυτό προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.. Ίσα ίσα βλέπουμε φωτογραφιάρες και θετική διάθεση από τα κορίτσια!Μόνο σε εμένα φαίνεται cringe όλη αυτή η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και οι δήθεν αγάπες μεταξύ των κοριτσιών;
Ελάτε κορίτσια, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, ξέρουμε ότι πολλές από εσάς τρωγόσαστε "στο παρασκήνιο"...
Γιατί δεν δήλωσες συμμετοχή?δεν είμαστε υποψήφιες για σταρ ελλας
Αχ και να ξέρατε πόση γλύκα έχει αυτό το μονάκι...Γιατί να τρωγόμαστε ρε φίλε; Το μουνι μας πουλάμε, δεν είμαστε υποψήφιες για σταρ ελλας
Το ξέρουμε , τι νομίζεις εμείς δεν τα έχουμε δοκιμάσει μεταξύ μας; ? η και πάλι αυτά που γράφουμε περί λεσβιακών δεν τα πιστεύετε ούτε αυτά; Θα στεναχωρηθώ ..Αχ και να ξέρατε πόση γλύκα έχει αυτό το μονάκι...
Με τους νέους να τα κάνεις λεβέντη μου, όχι με μας. Τι θες, να μας γαμήσεις την ψυχολογία; Εσείς καβαλάτε Παρασκευή βράδυ και ξεπεζεύετε Κυριακή απόγευμα!Μόνο που εγώ σαν νέος που είμαι δεν τα έχω κάνει ακόμα
Αφού εσείς οι μεγάλοι υπάρχετε εδώ μέσα τι φταίω εγώ τώρα;?Με τους νέους να τα κάνεις λεβέντη μου, όχι με μας. Τι θες, να μας γαμήσεις την ψυχολογία; Εσείς καβαλάτε Παρασκευή βράδυ και ξεπεζεύετε Κυριακή απόγευμα!
Είμαι πολύ μεγάλος και με πολλά ανθυγιεινά και βαρέα ένσημα για να τα πιστέψω?Το ξέρουμε , τι νομίζεις εμείς δεν τα έχουμε δοκιμάσει μεταξύ μας; ? η και πάλι αυτά που γράφουμε περί λεσβιακών δεν τα πιστεύετε ούτε αυτά; Θα στεναχωρηθώ ..
Κανονικά θα έπρεπε να σας τις δίνουμε από τις 11 το βράδυ, να τις κουράσετε και κατά τις 5 το πρωί να τις πάρουμε κι εμείς για καμμιά ωρίτσα. Έτσι για να πούμε στους φίλους μας ότι φύγαμε κι αφήσαμε ένα πτώμα στο κρεβάτι. Τρομάρα μας...???Αφού εσείς οι μεγάλοι υπάρχετε εδώ μέσα τι φταίω εγώ τώρα;?
Αν αναφέρεσαι στα κορίτσια του γραφείου δεν έχω να σχολιάσω κάτι..Αχ και να ξέρατε πόση γλύκα έχει αυτό το μονάκι...
Το ξέρω ότι θα μου γαμήσεις την ψυχολογία αλλά για πες, ψιθυριστά όμως?Αν αναφέρεσαι στα κορίτσια του γραφείου δεν έχω να σχολιάσω κάτι..
Αν μιλάς όμως γενικά για μουνάκια, πραγματικά δεν θες να ξέρεις όσα μου αναφέρει ένας γνωστός γυναικολόγος για τα μουνάκια που εξετάζει
Για πες μας κι εμάς να μάθουμεΑν αναφέρεσαι στα κορίτσια του γραφείου δεν έχω να σχολιάσω κάτι..
Αν μιλάς όμως γενικά για μουνάκια, πραγματικά δεν θες να ξέρεις όσα μου αναφέρει ένας γνωστός γυναικολόγος για τα μουνάκια που εξετάζει
Φωτιά το κόκκινο μαλλί..Καλησπέρα μωράκια
Καλησπέρα καύλα μου!?Καλησπέρα μωράκια
Δεν εχει να κάνει με παλιες και νεες ρε μαγκες... Είναι δουλεια... χωνεψτετο και μην εθελοτυφλειτε... βάλτε τον εαυτό σας στην θεση τους... πειτε ότι εισαστε ζιγκολο ( δεν υπάρχουν και λιγοι ) το ίδιο θα ταν το σεξ με μια μέτρια και κατω του μετριου ( εως και πολυ κατω ) γυναίκα 50 -70 χρονών με εμφανή σημάδια γηρανσης ( 8 στις 10 φορές ) το οποίο γίνεται για να βγάλετε λεφτά... το ίδιο θα ταν με μια μουναρα 20ρα - 30ρα που θα χατε ριξει σε ένα κλαμπ και θα γουσταρε πολύ ο ένας τον άλλον ??? Ξέρουμε όλοι την απάντηση... Για μένα είναι 2 διαφορετικα σεξ... Αυτό σημαίνει ότι το πληρωμενο σεξ είναι κακο ? Και δεν πρέπει να γίνεται ? Όχι βεβαια... Μπορεί ο άλλος απλά να θέλει να κάνει σεξ να βαριεται να τον παιξει ? να θελει να τον χωσει σε μια τρυπα.... να είναι μόνος να ντρεπεται να έχει σεξουαλικα προβληματα να ειναι παρθενος να εχει ψυχολογικα προβληματα κλπ κλπ... το πληρωμένο σεξ σε αυτες τις περιπτωσεις είναι οχι μονο αποδεκτο αλλα και ωφελιμο... Και θα πρέπει να ευγνωμουνε τις σεξεργατριες που υπαρχουν... Αλλά είναι 2 διαφορετικά σεξ μην τα μπερδευετε...Όπως ακριβώς τα λες. Ιδίως με τις νέες κοπέλες του χώρου!
Θεά ❤❤?Γιατί να τρωγόμαστε ρε φίλε; Το μουνι μας πουλάμε, δεν είμαστε υποψήφιες για σταρ ελλας
Μην τα λες σ' εμένα...Δεν εχει να κάνει με παλιες και νεες ρε μαγκες... Είναι δουλεια... χωνεψτετο και μην εθελοτυφλειτε... βάλτε τον εαυτό σας στην θεση τους... πειτε ότι εισαστε ζιγκολο ( δεν υπάρχουν και λιγοι ) το ίδιο θα ταν το σεξ με μια μέτρια και κατω του μετριου ( εως και πολυ κατω ) γυναίκα 50 -70 χρονών με εμφανή σημάδια γηρανσης ( 8 στις 10 φορές ) το οποίο γίνεται για να βγάλετε λεφτά... το ίδιο θα ταν με μια μουναρα 20ρα - 30ρα που θα χατε ριξει σε ένα κλαμπ και θα γουσταρε πολύ ο ένας τον άλλον ??? Ξέρουμε όλοι την απάντηση... Για μένα είναι 2 διαφορετικα σεξ... Αυτό σημαίνει ότι το πληρωμενο σεξ είναι κακο ? Και δεν πρέπει να γίνεται ? Όχι βεβαια... Μπορεί ο άλλος απλά να θέλει να κάνει σεξ να βαριεται να τον παιξει ? να θελει να τον χωσει σε μια τρυπα.... να είναι μόνος να ντρεπεται να έχει σεξουαλικα προβληματα να ειναι παρθενος να εχει ψυχολογικα προβληματα κλπ κλπ... το πληρωμένο σεξ σε αυτες τις περιπτωσεις είναι οχι μονο αποδεκτο αλλα και ωφελιμο... Και θα πρέπει να ευγνωμουνε τις σεξεργατριες που υπαρχουν... Αλλά είναι 2 διαφορετικά σεξ μην τα μπερδευετε...
ΑΧ! αυτα τα μουνια σαςΘεά ❤❤?