Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Τον έχεις πάρει από φόβο ε;; ??Καλύτερα, μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα?
Τον έχεις πάρει από φόβο ε;; ??Καλύτερα, μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα?
Δεν έχεις υπόψιν σου πόσο επικίνδυνος είναι. Μας έχει πάρει τα καλύτερα κουρίτσα. Το νού σου, θα σε χωρίσει απ' τον μικρό. Πρέπει να έχει βρει την ζώνη της Θεάς Αφροδίτης αυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς??Τον έχεις πάρει από φόβο ε;; ??
Τόσο καιρό έχω περάσει τη σχέση μου από βάσανα και δοκιμασίες και τα κατάφερα .. αλλά έτσι όπως τα λες φοβάμαι πως άμα τον συναντήσω αυτόν θα τελειώσει η σχέση αυτόματα … ανατρίχιασα !!!! ?? Είναι τόσο δυνατός σε αυτόν τον τομέα;;Δεν έχεις υπόψιν σου πόσο επικίνδυνος είναι. Μας έχει πάρει τα καλύτερα κουρίτσα. Το νού σου, θα σε χωρίσει απ' τον μικρό. Πρέπει να έχει βρει την ζώνη της Θεάς Αφροδίτης αυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς??
υπερβολες.... χαλβας ειμαι.. μια ζωνη που ειχα βρει ηταν για την μεση που ειχε ενας Ρωσσος στην οικοδομη ?Δεν έχεις υπόψιν σου πόσο επικίνδυνος είναι. Μας έχει πάρει τα καλύτερα κουρίτσα. Το νού σου, θα σε χωρίσει απ' τον μικρό. Πρέπει να έχει βρει την ζώνη της Θεάς Αφροδίτης αυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς??
Μουναρος..Καλό βράδυ γαι εσάς μωράκια για μένα καλή δουλίτσα ?
Ναι ε; Μήπως την πουλάς;υπερβολες.... χαλβας ειμαι.. μια ζωνη που ειχα βρει ηταν για την μεση που ειχε ενας Ρωσσος στην οικοδομη ?
με ξεχασες;;; ? δεν με θυμασε;;;? με τα κερατα;; ???Τόσο καιρό έχω περάσει τη σχέση μου από βάσανα και δοκιμασίες και τα κατάφερα .. αλλά έτσι όπως τα λες φοβάμαι πως άμα τον συναντήσω αυτόν θα τελειώσει η σχέση αυτόματα … ανατρίχιασα !!!! ?? Είναι τόσο δυνατός σε αυτόν τον τομέα;;
Ε αν είναι έτσι αυτό το ερμο (depend size) στο anal τι το χεις?? ?? Και έλεγα να κλείσω συνάντηση αλλά με ξενέρωσε..Και τα δύο.....να βγαίνει από το.εμα και να μπαίνει στο άλλο ??
Εννοείται ότι σε θυμάμαι απλά προσπαθώ να ψαρέψω τον Μακεδόνα.. ?με ξεχασες;;; ? δεν με θυμασε;;;? με τα κερατα;; ???
Θα ήταν ωραία να πίναμε όλοι μαζί καφέ και μετά να πηγαίναμε για όργιο ?Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, αρκεί να μην είναι ο koskam μαζί???
Αυτά τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε κάνει όταν έπρεπε. Τώρα θα έχει καφεδάκι και μετά θα βγάλουμε τις βελόνες, να πλέξουμε καμμία καζάκα!Θα ήταν ωραία να πίναμε όλοι μαζί καφέ και μετά να πηγαίναμε για όργιο ?
Το σημειώνωΠρώτη συνάντηση, σήμερα, με την πανέμορφη Σαντρα! Κρίμα που δεν είχαμε βρεθεί νωρίτερα! Την επόμενη φορά θα έχω σπίρτα
marketing ειναι ρε φιλε ολο το πληρωμενο σεξ ενα ¨ ψεμα ¨ ειναι... μια καλοστημενη θεατρικη παρασταση... πως θα σε καβλωσουν ? αυτη ειναι η δουλεια τους... αυτες μπορει να τα γραφουν και να ειναι διπλα διπλα και να γελανε με το ποσο ευκολα τσιμπαμε και με το ποσο ευκολα μας καυλωνουν... μια φιλικη συμβουλη... μην ψαχνεις κατι αληθινο οταν το σεξ γινεται για τα λεφτα... σπανια θα το βρεις πολυ σπανια... και ακομα και αν το βρεις ποτε δεν θα σαι σιγουρος αν ειναι οντως αληθινο...Μόνο σε εμένα φαίνεται cringe όλη αυτή η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και οι δήθεν αγάπες μεταξύ των κοριτσιών;
Ελάτε κορίτσια, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, ξέρουμε ότι πολλές από εσάς τρωγόσαστε "στο παρασκήνιο"...
Δεν ισχύει πλέον το depend sizeΕ αν είναι έτσι αυτό το ερμο (depend size) στο anal τι το χεις?? ?? Και έλεγα να κλείσω συνάντηση αλλά με ξενέρωσε..
Δεν είναι δήθεν πάντως ούτε marketing με όσες γράφουμε εξάλλου κάνουμε και duo και με ορισμένες έχουμε και προσωπική αχεση ....αν μας δεις σε ραντεβού φαίνεται κιόλας...περνάμε καλά.και αυτό βγαίνει προς τα έξω ❤?Μόνο σε εμένα φαίνεται cringe όλη αυτή η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και οι δήθεν αγάπες μεταξύ των κοριτσιών;
Ελάτε κορίτσια, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, ξέρουμε ότι πολλές από εσάς τρωγόσαστε "στο παρασκήνιο"...
Όπως ακριβώς τα λες. Ιδίως με τις νέες κοπέλες του χώρου!marketing ειναι ρε φιλε ολο το πληρωμενο σεξ ενα ¨ ψεμα ¨ ειναι... μια καλοστημενη θεατρικη παρασταση... πως θα σε καβλωσουν ? αυτη ειναι η δουλεια τους... αυτες μπορει να τα γραφουν και να ειναι διπλα διπλα και να γελανε με το ποσο ευκολα τσιμπαμε και με το ποσο ευκολα μας καυλωνουν... μια φιλικη συμβουλη... μην ψαχνεις κατι αληθινο οταν το σεξ γινεται για τα λεφτα... σπανια θα το βρεις πολυ σπανια... και ακομα και αν το βρεις ποτε δεν θα σαι σιγουρος αν ειναι οντως αληθινο...
Τα κοριτσια γράφουν ?Μόνο σε εμένα φαίνεται cringe όλη αυτή η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και οι δήθεν αγάπες μεταξύ των κοριτσιών;
Μόνο που εγώ σαν νέος που είμαι δεν τα έχω κάνει ακόμαΑυτά τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε κάνει όταν έπρεπε. Τώρα θα έχει καφεδάκι και μετά θα βγάλουμε τις βελόνες, να πλέξουμε καμμία καζάκα!