Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Δεν χρειάζεται να γράφεις πολλά για μένα, όταν αρέσω σε κάποιον το ξέρω .. σας ευχαριστώ πολύ κυριε μουΜπορεί να μη γράφω πολύ για 'σενα όμως αυτό όφειλα να το γράψω ?
Δεν χρειάζεται να γράφεις πολλά για μένα, όταν αρέσω σε κάποιον το ξέρω .. σας ευχαριστώ πολύ κυριε μουΜπορεί να μη γράφω πολύ για 'σενα όμως αυτό όφειλα να το γράψω ?
Με μαθαινεται σιγά σιγά ...Μια πουτσα στο μουνι και μια στον κωλο ταυτοχρονα ?
Ίσως και μια στο στομμα... 3 ταυτοχρονα ? Η είναι too much ?Με μαθαινεται σιγά σιγά ...
Νομίζω είναι είναι γνωστό ποιες είναι οι καψουρες μου εδώ αλλά το σωστό πρέπει να λέγεται?Δεν χρειάζεται να γράφεις πολλά για μένα, όταν αρέσω σε κάποιον το ξέρω .. σας ευχαριστώ πολύ κυριε μου
Δεν χρειάζεται να γράφεις πολλά για μένα, όταν αρέσω σε κάποιον το ξέρω .. σας ευχαριστώ πολύ κυριε μου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ πάντα πετάγεσαι τη κατάλληλη στιγμή ρε γαμωτο σου ??????
Αυστηρά τα δυό σας;@ariana.magic ποτε θα σε δω εσένα prive να κάνουμε λίγο τα δικά μας.?
ΟΧΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩΑυστηρά τα δυό σας;
Γάμησέ τα...ΟΧΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ
εγω... ΔΕΝ θα ερθω!!?ΟΧΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ
Όχι εγώ κατάλαβα τι εννοεί ?Μήπως έπρεπε να βάλεις ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου και όχι θαυμαστικά με το τσουβάλι;
Αυτή η κουφάλα ο koskam κάτι ετοιμάζει. Δρα στο σκοτάδι και μας πιάνει στον ύπνο?Όχι εγώ κατάλαβα τι εννοεί ?
μπα.... . ο λογος μου ειναι συμβολαιο!Μήπως έπρεπε να βάλεις ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου και όχι θαυμαστικά με το τσουβάλι;
Βάλε καφέ να στα πω ?Αυτή η κουφάλα ο koskam κάτι ετοιμάζει. Δρα στο σκοτάδι και μας πιάνει στον ύπνο?
Το φλυντζάνι, θα το τουμπάρω εγώ;Βάλε καφέ να στα πω ?
Εννοείται αλλιώς δεν πιάνειΤο φλυντζάνι, θα το τουμπάρω εγώ;
Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, αρκεί να μην είναι ο koskam μαζί???Εννοείται αλλιώς δεν πιάνει
δεν πινω καφε ?Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, αρκεί να μην είναι ο koskam μαζί???
Καλύτερα, μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα?δεν πινω καφε ?