Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 2.036
Αυστηρά τα δυό σας;@ariana.magic ποτε θα σε δω εσένα prive να κάνουμε λίγο τα δικά μας.?
Αυστηρά τα δυό σας;@ariana.magic ποτε θα σε δω εσένα prive να κάνουμε λίγο τα δικά μας.?
ΟΧΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩΑυστηρά τα δυό σας;
Γάμησέ τα...ΟΧΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ
εγω... ΔΕΝ θα ερθω!!?ΟΧΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ
Όχι εγώ κατάλαβα τι εννοεί ?Μήπως έπρεπε να βάλεις ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου και όχι θαυμαστικά με το τσουβάλι;
Αυτή η κουφάλα ο koskam κάτι ετοιμάζει. Δρα στο σκοτάδι και μας πιάνει στον ύπνο?Όχι εγώ κατάλαβα τι εννοεί ?
μπα....Μήπως έπρεπε να βάλεις ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου και όχι θαυμαστικά με το τσουβάλι;
Βάλε καφέ να στα πω ?Αυτή η κουφάλα ο koskam κάτι ετοιμάζει. Δρα στο σκοτάδι και μας πιάνει στον ύπνο?
Το φλυντζάνι, θα το τουμπάρω εγώ;Βάλε καφέ να στα πω ?
Εννοείται αλλιώς δεν πιάνειΤο φλυντζάνι, θα το τουμπάρω εγώ;
Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, αρκεί να μην είναι ο koskam μαζί???Εννοείται αλλιώς δεν πιάνει
δεν πινω καφεΠάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, αρκεί να μην είναι ο koskam μαζί???
Καλύτερα, μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα?δεν πινω καφε?
Τον έχεις πάρει από φόβο ε;; ??Καλύτερα, μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα?
Δεν έχεις υπόψιν σου πόσο επικίνδυνος είναι. Μας έχει πάρει τα καλύτερα κουρίτσα. Το νού σου, θα σε χωρίσει απ' τον μικρό. Πρέπει να έχει βρει την ζώνη της Θεάς Αφροδίτης αυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς??Τον έχεις πάρει από φόβο ε;; ??
Τόσο καιρό έχω περάσει τη σχέση μου από βάσανα και δοκιμασίες και τα κατάφερα .. αλλά έτσι όπως τα λες φοβάμαι πως άμα τον συναντήσω αυτόν θα τελειώσει η σχέση αυτόματα … ανατρίχιασα !!!! ?? Είναι τόσο δυνατός σε αυτόν τον τομέα;;Δεν έχεις υπόψιν σου πόσο επικίνδυνος είναι. Μας έχει πάρει τα καλύτερα κουρίτσα. Το νού σου, θα σε χωρίσει απ' τον μικρό. Πρέπει να έχει βρει την ζώνη της Θεάς Αφροδίτης αυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς??
υπερβολες.... χαλβας ειμαι.. μια ζωνη που ειχα βρει ηταν για την μεση που ειχε ενας Ρωσσος στην οικοδομη ?Δεν έχεις υπόψιν σου πόσο επικίνδυνος είναι. Μας έχει πάρει τα καλύτερα κουρίτσα. Το νού σου, θα σε χωρίσει απ' τον μικρό. Πρέπει να έχει βρει την ζώνη της Θεάς Αφροδίτης αυτός. Δεν εξηγείται αλλιώς??
Μουναρος..Καλό βράδυ γαι εσάς μωράκια για μένα καλή δουλίτσα ?
Ναι ε; Μήπως την πουλάς;υπερβολες.... χαλβας ειμαι.. μια ζωνη που ειχα βρει ηταν για την μεση που ειχε ενας Ρωσσος στην οικοδομη ?