koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.457
- Πόντοι
- 3.446
«Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία» Διογένης ο Κυνικός....
Αν και δεν το πιστεύω, εν του πεδίου έχει μια βάση.
Εως 50 όχι παραπάνω...
«Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία» Διογένης ο Κυνικός....
Αν και δεν το πιστεύω, εν του πεδίου έχει μια βάση.
Εως 50 όχι παραπάνω...
Να είμαι κρύα, δε θετε… να είμαι λυσσάρα, δε θετε…Ε ΤΙ ΘΕΤΕσιγα μαρη λυσσαρα θεουσα εσυ
αχου τσαχπινιεςΝα είμαι κρύα, δε θετε… να είμαι λυσσάρα, δε θετε…Ε ΤΙ ΘΕΤΕ
Περί Βέγγου, το λαμβάνω ως χιούμορ... Η ανηφόρα είναι στον Διογένη τον Λαέρτιο για τον Διογένη τον Κυνικό...φίλε μου καλέ, ο Βέγγος το έχει πει αυτό, όχι ο Διογένης ?
Καλά άμα βαζαμε την αριανα να ξεπαρθενιασει ατομο παίζει όντως να τον εστελνε αδιαβαστοΑυτό θα το κάνει η Αριάνα λογικά. Θα τον στείλει στον Άγιο Πέτρο.
πρεπει να χει σταματησει...σαν ανεξαρτητη παιζει αγγελια παντως στα γνωστα σαιτΞέρουμε που είναι η Νικόλ γιατί δεν την βρίσκω ανάμεσα στα κορίτσια του γραφείου.
Το ξέρω προφανώς ότι είναι marketing. Και πολύ καλά κάνουν, αφού δουλεύει σαν τακτική, αν κρίνω γενικά από την κίνηση του νήματος και τις αντιδράσεις. Απλά αναρωτήθηκα αν μόνο σε εμένα κριντζάρει και η κωλοτρυπίδα μου βλέποντας το, εχοντας κλείσει ραντεβού και με κορίτσια του γραφείου και όχι απλά να ανταλλάζω γλυκόλογα και καρδουλοιμότικονς.marketing ειναι ρε φιλε ολο το πληρωμενο σεξ ενα ¨ ψεμα ¨ ειναι... μια καλοστημενη θεατρικη παρασταση... πως θα σε καβλωσουν ? αυτη ειναι η δουλεια τους... αυτες μπορει να τα γραφουν και να ειναι διπλα διπλα και να γελανε με το ποσο ευκολα τσιμπαμε και με το ποσο ευκολα μας καυλωνουν... μια φιλικη συμβουλη... μην ψαχνεις κατι αληθινο οταν το σεξ γινεται για τα λεφτα... σπανια θα το βρεις πολυ σπανια... και ακομα και αν το βρεις ποτε δεν θα σαι σιγουρος αν ειναι οντως αληθινο...
παλι χωρις ηχο ?Μωράκι από αύριο ξανά κοντά σας! Διαθέσιμη από της 4! Φιλιά ??
Επίτηδες για να με μαστιγώνεις εσύ ...παλι χωρις ηχο ?
α οκ τοτε, πασοΕπίτηδες για να με μαστιγώνεις εσύ ...
Αλλά δεν θα το έκανες..α οκ τοτε, πασο
ποτε δε ξερειςΑλλά δεν θα το έκανες..
Σε έχω για ρομαντικό..❤
Ax ναι ❤Μωράκι από αύριο ξανά κοντά σας! Διαθέσιμη από της 4! Φιλιά ??
Δεν ισχύει πλέον το depend size
Είναι ενημερωμένο και το τηλεφωνικό μας κέντρο.....σύντομα θα βγει και από τη σελίδα
επεσε προπονηση μαλλον τωρα στις γιορτεςΔηλαδή έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις και τώρα είναι all size ?? Ήρθε η ανάπτυξη !!! ??????