Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.260
- Πόντοι
- 2.036
Για να με ξεκάνεις;Εσένα μωράκι μ σε περιμένω
Για να με ξεκάνεις;Εσένα μωράκι μ σε περιμένω
Πωωω....????καλησπέρα Σας ηρθααα!!!! Διαθέσιμη σήμερα μέχρι τις 12
Έλα πες τώρα ότι κάνεις χαβαλέ και ότι δεν είναι από τον κορονοϊό...@Sofia_Magic ... Θα σου πω αυτό...
...Φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε
Ήλιος λες και τελείωσε ο χειμώνας
Βγήκα μια βόλτα και μπροστά της βρέθηκα
Στάθηκα κι απόμεινα κοιτώντας
Φλόγες ζωηρές που τρεμοπαίζουνε
τα ρούχα, τα μαλλιά της στον αέρα...
Ωραίο κάντρο...καλησπέρα Σας ηρθααα!!!! Διαθέσιμη σήμερα μέχρι τις 12
Όταν λέμε 45 και πάνω, μιλάμε για έτη ή σαντιμέτρ;Αγόρια μου... τα γούστα μού είναι 45 και πάνω, λογικό δεν είμαι 20! Αλλά για να ερωτευτώ....σεξ κάνω και με παρθένο.... με πιάνει κάνεις?
εν οίκω μη εν δήμω... είναι μεταξύ σεβαστής κύριας και εμού.Έλα πες τώρα ότι κάνεις χαβαλέ και ότι δεν είναι από τον κορονοϊό...
Όπα ρε παιδιά τί μουναρος είναι αυτόςκαλησπέρα Σας ηρθααα!!!! Διαθέσιμη σήμερα μέχρι τις 12
πανω απο 45 cm στον κωλο μονο η αριανα θα αντεχε πιστευω ανετα τα εχει...Όταν λέμε 45 και πάνω, μιλάμε για έτη ή σαντιμέτρ;
@Αμυγδαλια Magicκαλησπέρα Σας ηρθααα!!!! Διαθέσιμη σήμερα μέχρι τις 12
Όπα κάπου... ΑΝΑΚΟΝΤΑ είναι τόσο...Όταν λέμε 45 και πάνω, μιλάμε για έτη ή σαντιμέτρ;
Γιολάντα , η κωλάρα σου σπάει καρύδια στην κυριολεξία και οι ατάκες σου (αν γράφεις εσύ...) ισοπεδώνουν με κυνικό χιούμορ το σύστημα !!! Μπράβο θεάρα Γιολαντάρα !!!!Καλησπέρα.....σήμερα θα είμαι μετά τις 6 ??
Εγω γράφω ❤Γιολάντα , η κωλάρα σου σπάει καρύδια στην κυριολεξία και οι ατάκες σου (αν γράφεις εσύ...) ισοπεδώνουν με κυνικό χιούμορ το σύστημα !!! Μπράβο θεάρα Γιολαντάρα !!!!
Δυνατή μούνα το μικρό μας...@Makedonas1971 Έτοιμη να σε ξεκάνω..
εμφάνιση άψογη, περιεχόμενο εξαιρετικό!καλησπέρα Σας ηρθααα!!!! Διαθέσιμη σήμερα μέχρι τις 12
Γεια σου ???????Γειά σας μωράκια ???
α ρε πουτανοσοφια.ετοιμασου αυτες τις ημερες για τρελες με την πουτανογιολαντα.Γειά σας μωράκια ???
Οπότε θέλει το μωρό εδώ είμαστε για πάρτυ σού ??❤α ρε πουτανοσοφια.ετοιμασου αυτες τις ημερες για τρελες με την πουτανογιολαντα.