Tasos08
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
όχι δεν εννοούσα αυτό.την πορνοσταρ ακριβου εννοεις μηπως ?
όχι δεν εννοούσα αυτό.την πορνοσταρ ακριβου εννοεις μηπως ?
Με δύο γλωσσιτσεε κάτι γίνεται ??Εργαλεία και γλώσσα....σε έχω μάθει πλέον....???
Τυφλιδα μου Παναγηθηκα που λένε ?@ariana.magic τι τραβάς κι εσυ.. ? εμένα ένας προχθές με έντυσε καλόγρια και με έβαλε να προσεύχομαι, αλλά επειδή δεν ήμουν καλή καλόγρια η τιμωρία ήταν να μην κάνουμε σεξ ? ακλαφτη έφυγα κι εγώ ?
Νομίζω θα την κάνουμε να μην νιώθει απογοητευμένη...Με δύο γλωσσιτσεε κάτι γίνεται ??
Ρε σύ είσαι πολύ σέξυ έτσι....Η εγώ δεν είμαι καλά...Αλλά σου πάει...@ariana.magic τι τραβάς κι εσυ.. ? εμένα ένας προχθές με έντυσε καλόγρια και με έβαλε να προσεύχομαι, αλλά επειδή δεν ήμουν καλή καλόγρια η τιμωρία ήταν να μην κάνουμε σεξ ? ακλαφτη έφυγα κι εγώ ?
Είναι επειδή έχω να σου κάτσω καιρόΡε σύ είσαι πολύ σέξυ έτσι....Η εγώ δεν είμαι καλά...Αλλά σου πάει...
κριμα.όχι δεν εννοούσα αυτό.
Έπρεπε να του πεις πως αν δεν κάνετε σεξ θες τα διπλά για πληρωμή..Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Εγώ τώρα τι θα κάνω με το μουνι στο χέρι θα μείνω; ?
Δηλαδή έλεος έχουμε και εμείς ανάγκες
Ναι δεν την ξέρω, ως πρωτάρης...κριμα.
και αυτη θεα της πορνοβλαστησης ειναι.
Τα καλύτερα είναι τα μνματα ή τηλ για συνεννόηση ή ραντεβού guys. Έτσι κάνω κι εγώΚαλησπέρα....
Δεν λέει, Αλλά υπάρχει και ντιρεκτ επικοινωνία με το κορίτσι αφού έχει λογαριασμό. Στειλε ενα μνμ στο κορίτσι να σου απαντήσει....
Εγω έτσι κάνω.... Η τηλέφωνακι θελω αυτά και αυτά μπορείς; η μνμ θέλω αυτά κι αυτά μπορείς;
Καλά σου έκανε! Απλά κόπηκες στην οντισιόν!@ariana.magic τι τραβάς κι εσυ.. ? εμένα ένας προχθές με έντυσε καλόγρια και με έβαλε να προσεύχομαι, αλλά επειδή δεν ήμουν καλή καλόγρια η τιμωρία ήταν να μην κάνουμε σεξ ? ακλαφτη έφυγα κι εγώ ?
εδω μεσα θα τα μαθεις ολα μην ανησυχεις.Ναι δεν την ξέρω, ως πρωτάρης...
Τι λες αγόρι μου .. εμείς πάμε στο ραντεβού με σκοπό να κάνουμε σεξ .. αν νομίζεις πως μόνο αυτός που πληρώνει το ευχαριστιέται κανεις λάθος .. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΣΕΞ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ@Sandra Magic , @Γιολάντα Magic @Sofia_Magic δεν είναι καλύτερο να πας στο ραντεβού να πληρωθείς, και να μην...
Από να έρθει η κόπωση της δουλειάς;
επρεπε να μου πεις να ερθω να σε ευλογοξομολογησω μια@ariana.magic τι τραβάς κι εσυ.. ? εμένα ένας προχθές με έντυσε καλόγρια και με έβαλε να προσεύχομαι, αλλά επειδή δεν ήμουν καλή καλόγρια η τιμωρία ήταν να μην κάνουμε σεξ ? ακλαφτη έφυγα κι εγώ ?
Για να κάνουμε αυτή τη δουλειά σημαίνει ότι.μας αρέσει ειλικρινά το γαμησι ....@Sandra Magic , @Γιολάντα Magic @Sofia_Magic δεν είναι καλύτερο να πας στο ραντεβού να πληρωθείς, και να μην...
Από να έρθει η κόπωση της δουλειάς;
mea culpa! λάθος μου! δεν ξέρω το λέω.Τι λες αγόρι μου .. εμείς πάμε στο ραντεβού με σκοπό να κάνουμε σεξ .. αν νομίζεις πως μόνο αυτός που πληρώνει το ευχαριστιέται κανεις λάθος .. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΣΕΞ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ
Ευλόγησον Σάντρα μου ?Τι λες αγόρι μου .. εμείς πάμε στο ραντεβού με σκοπό να κάνουμε σεξ .. αν νομίζεις πως μόνο αυτός που πληρώνει το ευχαριστιέται κανεις λάθος .. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΣΕΞ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ
Ευλόγησον ??Ευλόγησον Σάντρα μου ?