Kostasgree
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είσαι καυλα!!!μπορεις να μιλήσεις μνμ;
δεν υπαρχει Γαρυφαλλια,Αμυγδαλλια εννοει.και αληθεια ποια ειναι η Γαρυφαλια ??? μηπως εννοει Αμυγδαλια ??? η ειναι κατι φρεσκο που δεν υπαρχει στο σαιτ ακομα !
Καλησπέρα σας...είχε γίνει ένα λάθος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας που είχαμε..στον συγκεκριμένο πελάτη έχει γίνει έκπτωση σε επόμενο ραντεβού κ το έχει κάνει κ το επόμενο ραντεβού..κοιτάξαμε όλα τα μηνύματα στο τηλεφωνικό.για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε ανά πάσα στιγμή στην διάθεση σαςβασει της τελευταιας κριτικης που διαβασα για @magicgirls.tv μεγαλη φαουλαρα και οταν κανετε λαθος να το διορθωνετε,τι θα παθαινατε δηλαδη με μια εκπτωση 20 ευρω? θα εμπαινε μεσα το γραφειο?
ελα ρε μαγε τωρα και εχω γραψει τα καλυτερα για'σενα,τι μαλακιουλες ειν'αυτες?
Και να μην έχει θα αποκτήσει με τέτοια οπίσθια!Hello ? ποιος έχει όρεξη σήμερα;
?Hello ? ποιος έχει όρεξη σήμερα;
Για σένα πάντα ❤❤Hello ? ποιος έχει όρεξη σήμερα;
Αριάνα < (άμεσο δάνειο) αγγλική Ariana < αρχαία ελληνική Ἀριάδνη (αντιδάνειο)Hello ? ποιος έχει όρεξη σήμερα;
Γεια σου και εσέναΓεια σας παιδάκια Σήμερα μέχρι αργά
Ενταξει μαγε μου,αφου εισαι κιμπαρης και μερακλης εσυ,σ'εχω καταλαβει.Καλησπέρα σας...είχε γίνει ένα λάθος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας που είχαμε..στον συγκεκριμένο πελάτη έχει γίνει έκπτωση σε επόμενο ραντεβού κ το έχει κάνει κ το επόμενο ραντεβού..κοιτάξαμε όλα τα μηνύματα στο τηλεφωνικό.για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε ανά πάσα στιγμή στην διάθεση σας
?????????????Γεια σας παιδάκια Σήμερα μέχρι αργά
Σαν ψωμάκια από hamburger ?? είναι ??Hello ? ποιος έχει όρεξη σήμερα;
περιμενει το μπιφτεκι σου μαλλον...Σαν ψωμάκια από hamburger ?? είναι ??
Κούκλα είσαι μικρή.Συμβαίνει τώρα ??
Τής κωλαρας γίνετε σήμεραΣυμβαίνει τώρα ??