Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.372
- Πόντοι
- 25.186
καλες ειναι, μπορεις και καλυτεραΜε αυτές βολεύεστε ή να πάω να αλλάξω; Προλαβαίνω
καλες ειναι, μπορεις και καλυτεραΜε αυτές βολεύεστε ή να πάω να αλλάξω; Προλαβαίνω
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥκαλες ειναι, μπορεις και καλυτερα
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥ
οταν θα πηγαινεις σε καποιον, θα πρεπει να του εξαπτεις τη φαντασια...ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥ
Είδες πως αλλάζεις τη κουβέντα τώρα; Ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ για τα δικά μου παπούτσια και για της γιολανταςOPYUM Pumps in patent leather | Saint Laurent | YSL.com
Discover BLACK OPYUM Pumps in patent leather from Saint Laurent online store.www.ysl.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν θα πηγαινεις σε καποιον, θα πρεπει να του εξαπτεις τη φαντασια...
το 50% ειναι η πρωτη οπτικη επαφη, όταν εισαι ντυμενη στην πενα, ο αλλος το εκτιμα και το θυμαται...
τα χοντροπαπουτσα δε ξερω σε ποιον εξαπτουν τη φαντασια....πρεπει να ειναι εντελως αγουστοςΕίδες πως αλλάζεις τη κουβέντα τώρα; Ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ για τα δικά μου παπούτσια και για της γιολαντας
αμα ειναι κολλητες οι φορμες κι απο μεσα διαγραφεται ο στριγκος ή δε φορανε τιποτα, μαζι σουΕγώ γουστάρω φουλ χοντροπαπουτσα και φορμες ειδικά Nike και adidas
Ναιιιι ??@Sofia_Magic
louboutin ειναι ?
αυτα θα φορας οταν βρεθουμε ?Ναιιιι ??
Κάτσε λίγο Τίγρη μού ήρθε λογαριασμό ΔΕΗ???αυτα θα φορας οταν βρεθουμε ?
μωρη καυλιαρα σοφια τετοια ωρα και δεν γαμιεσαι?απαρατα το μπου και πεσε κατω να αναστεναξουν κρεβατια και καναπεδες.επρεπε να ημουν κοντα και θα σουλεγα το ποιημα.Κάτσε λίγο Τίγρη μού ήρθε λογαριασμό ΔΕΗ???
Έλα σώπα ανακοίνωσε έκπτωση στους λογαριασμούς ο Κούλης ?Κάτσε λίγο Τίγρη μού ήρθε λογαριασμό ΔΕΗ???
?????Έλα σώπα ανακοίνωσε έκπτωση στους λογαριασμούς ο Κούλης ?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχααχχαχαχαχαχα ε δε μπορωωωωωΚάτσε λίγο Τίγρη μού ήρθε λογαριασμό ΔΕΗ???
Ρεπό σήμερα... μιλάω με τα αγόρια μου εδώ...??μωρη καυλιαρα σοφια τετοια ωρα και δεν γαμιεσαι?απαρατα το μπου και πεσε κατω να αναστεναξουν κρεβατια και καναπεδες.επρεπε να ημουν κοντα και θα σουλεγα το ποιημα.
Πού είσαι πανέμορφη πριγκίπισσα ??Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχααχχαχαχαχαχα ε δε μπορωωωωω
Καλησπέρα Σοφία και καλή βραδιάΡεπό σήμερα... μιλάω με τα αγόρια μου εδώ...??
Ανέβασε και καμία φωτογραφία να μας καυλωσειςΡεπό σήμερα... μιλάω με τα αγόρια μου εδώ...??
Φοράω πιτζάμες...πολύ ντεκαβλε...Ανέβασε και καμία φωτογραφία να μας καυλωσεις
Γεια σου μωρό ❤Καλησπέρα Σοφία και καλή βραδιά