nteminio_nik
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 816
- Πόντοι
- 361
παιδια βλεπω τη σοφια και τρελενομαι ειναι καλη?να κανω επιθεση?
Blitzkrieg μεγάλε και άργησες !!!!
παιδια βλεπω τη σοφια και τρελενομαι ειναι καλη?να κανω επιθεση?
Χαχαχα μην αναρωτιέσαι για σοφία αγαπη μBlitzkrieg μεγάλε και άργησες !!!!
Κλαιω ν ξέρεις ?
Γνώμη μου είναι να γνωρίζεις αυτήν πού σε φτιάχνει περισσότερα....???ειμαι σε διλλημα θελω να παρω μια απο εσας καποια στιγμη αλλα ειστε ολες τοσο καυλες απο αυτο που βλεπω καποιες τις ξερω και απο ινστα που δε μπορω να αποφασισω
Ο Χριστός και ή Παναγία!Καλημερα μωράκια μου?❤
Ξεκιναω και.σας περιμένω ....
Γνώμη μου είναι να γνωρίζεις αυτήν πού σε φτιάχνει περισσότερα....???
Δεν είναι μικρό παιδί φαντάζομαι! Αλλά άν είναι ας διαλέγει το γλυκό του....Δεν τρώμε όλα τα γλυκά ?? εμένα ας πούμε μού αρέσει το τσιζκέικ ( το γράφω να τα διαβάζει κανένας ?)Σαν να λες σε ενα μικρο παιδι ποιο γλυκο θελει :::
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ !!!
Γνώμη μου είναι να γνωρίζεις αυτήν πού σε φτιάχνει περισσότερα....???
ευχαριστω καλο σκ κουκλαραΓνώμη μου είναι να γνωρίζεις αυτήν πού σε φτιάχνει περισσότερα....???
Φιλάκια πολλά ??❤ευχαριστω καλο σκ κουκλαρα
Δεν είναι μικρό παιδί φαντάζομαι! Αλλά άν είναι ας διαλέγει το γλυκό του....Δεν τρώμε όλα τα γλυκά ?? εμένα ας πούμε μού αρέσει το τσιζκέικ ( το γράφω να τα διαβάζει κανένας ?)
Εγώ τρώω σοκολατόπιτα και ραβανί ?Ο.κ καταλαβαμε τσιζκεικ εσυ...
Ακουω... Η επομενη !!!
Γιατι εγω θα τα φαω ολα τα γλυκα και ας ειμαι παππους.
βγαλε αυτα τα ξενερουα χοντροτακουνα...Καλημερα μωράκια μου?❤
Ξεκιναω και.σας περιμένω ....
Μωράκι γούστα είναι αυτάβγαλε αυτα τα ξενερουα χοντροτακουνα...
σαν κοθορνοι απο την αρχαια τραγωδια ειναι..
τοσο κιτς ???
δε σου εχουν πει για γοβες στιλετο ???
γινετε επιτελους λιγο θηλυκα
Να ξέρες μόνο πόσοι μου έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν φόραγα τέτοια παπούτσια .. δεν ταιριάζουν σε όλες οι γόβες στιλέτο αγάπη μου, κάποιες είναι για πιο εξτριμ πράγματα.. και μην μιλάς έτσι στα κορίτσια αγάπη μου , δεν νομίζω να σου άρεσε να σου μιλάει κάποια έτσιβγαλε αυτα τα ξενερουα χοντροτακουνα...
σαν κοθορνοι απο την αρχαια τραγωδια ειναι..
τοσο κιτς ???
δε σου εχουν πει για γοβες στιλετο ???
γινετε επιτελους λιγο θηλυκα
Το κοριτσι μου μωρέ έτρεξε να με υποστηρίξει ?❤Να ξέρες μόνο πόσοι μου έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν φόραγα τέτοια παπούτσια .. δεν ταιριάζουν σε όλες οι γόβες στιλέτο αγάπη μου, κάποιες είναι για πιο εξτριμ πράγματα.. και μην μιλάς έτσι στα κορίτσια αγάπη μου , δεν νομίζω να σου άρεσε να σου μιλάει κάποια έτσι
Χαχαχα έχουμε ανταλλάξει υγρά αλληλεγγύης μωράκι ! Δεν υπάρχει επιστροφήΤο κοριτσι μου μωρέ έτρεξε να με υποστηρίξει ?❤
Έτσι είμαστε εδώ σε μια μιλάς πετάγονται 4 ❤?