NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.721
- Πόντοι
- 216
Κι εσύ δεν πας πίσω....Πολυ είναι ❤
Κι εσύ δεν πας πίσω....Πολυ είναι ❤
Τέτοια μου λες?❤Κι εσύ δεν πας πίσω....
Ευχαριστώ πολύΚι εσύ δεν πας πίσω....
Το αξίζεις μωρό μου....Τέτοια μου λες?❤
Ευχαριστώ πολύ
Τώρα το γαμάς ή δεν το γαμάς?Συμβαίνει τώρα ?
Φαμταστείτε αυτ
Φανταστείτ
Φανταστείτε αυτά τα νύχια να σου χαιδεύουν τα ...καλαμπαλίκια..
Συμβαίνει τώρα ?
Χαχαχαχα εσυ έχεις ολόκληρη συλλογή από φωτογραφίες μου τις οποίες εγώ δεν έχω καν ? αλλά για αυτό σε πάωΓλυκιά μου γυναίκα έχει πρόβλημα η ανάλυση σε αδικεί…
Όταν δίνεις χαρά στον κόσμο κάντο σωστά !!!
Δεν συμβαίνει τώρα !!! ?
Χαχαχαχα εσυ έχεις ολόκληρη συλλογή από φωτογραφίες μου τις οποίες εγώ δεν έχω καν ? αλλά για αυτό σε πάω
Είναι από ταινίες μου .. απλά εγώ δεν έχω ιδέα πως να τις βρω ?✌?Paparazzi είναι δεν εξηγειται αλλιως
Είναι από ταινίες μου .. απλά εγώ δεν έχω ιδέα πως να τις βρω ?✌?
Αχ τέτοια μου λες ?Θα στα μαθω ΟΛΑ !!! ?
Χαχαχαχα εσυ έχεις ολόκληρη συλλογή από φωτογραφίες μου τις οποίες εγώ δεν έχω καν ? αλλά για αυτό σε πάω
ΧαχαχαχαχαχαχααχΑπαπαπαπαπα κορίτσι μου λυπάμαι πολύ…
Δεν δεν δεν πουλάς καθόλου… 2-3 Like και το ένα είναι δικό σου…
Κάτι Ρωσιδια κάτι Τσεχες και κάτι Κροατισσες 20 20 τα παιρνουν τα Like!!!
Απαπαπαπα δεν βγαίνω, δεν βγαινω κορίτσι μου δεν ποστάρω ξανά φωτογραφίες σου ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ !!!
Μωρακι μου??????????Συμβαίνει τώρα ?
καλησπερα Σαντρα!Είναι από ταινίες μου .. απλά εγώ δεν έχω ιδέα πως να τις βρω ?✌?
καλησπερα Σαντρα!
που μπορουμε να βρουμε τις ταινιες σου?
ευχαριστω.
Γιατί δεν ξέρει και όλος ο πλανήτης ποια είναι η Σαντρα .. και γιατί πολλές φορές η Σαντρα μέσα στο ραντεβού δεν έχει καμία σχέση με την Χριστίνα , όποτε δεν χρειάζεται να τις συνδέουμε πάντα .Μωρακι μου??????????
Λεω να σε κλεισω για αυριο απογευμα, ειμαι αναμεσα σε 1 ή 2 ωρες…. Να ιδρωσουμε μαζι
Να σε ρωτησω κατι ψιλοασχετο: μιας και σε ξερουμε ολοι με το κανονικο ή εστω με το ινσταγκραμικο σου name, γιατι το Sandra στο γραφειο; Οχι οτι εχει καμια σημασια, απλα τωρα μου ρθε…
Πσσσσς??Γιατί δεν ξέρει και όλος ο πλανήτης ποια είναι η Σαντρα .. και γιατί πολλές φορές η Σαντρα μέσα στο ραντεβού δεν έχει καμία σχέση με την Χριστίνα , όποτε δεν χρειάζεται να τις συνδέουμε πάντα .
Στα λόγια μου έρχεσαι ?Άσε που το Σαντρα είναι πιο εκφυλο
Άλλο να λες πάω να σκίσω την Σαντραρα , και άλλο να λες με περιμένει το Χριστινακι για αγκαλιτσες
Σε περιμένωΠσσσσς??
Αναψα με την απαντηση??
Τελεια δεσποινις Sandra μου, πιθανον να ιδωθουμε πολυ συντομααα???