bankong131313
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 127
- Πόντοι
- 280
Σαντρα ραντεβου κλεινουμε απο το γραφείο;
Τέτοια μουνα που είσαι καλά κάνειςΕγω γαμιεμαι.??
Τι να την κάνεις την Σάντρα;Άσε που το Σαντρα είναι πιο εκφυλο
Άλλο να λες πάω να σκίσω την Σαντραρα , και άλλο να λες με περιμένει το Χριστινακι για αγκαλιτσες
Μπορεί οι σημφορουμητες να είναι κύριοι… και να μην σας κράζουν !!!Οχ βλεπω να Καρεκλάτα να πηγαίνουν σύννεφο μετά από αυτές τις φωτό
Αλλά εγώ δέχομαι το challenge μεσιέ!
Όσο για εσένα ξανθούλα…Challenge accepted
Να σου τύχει η Σοφία στο ασανσέρ και να εύχεσαι να μείνει
Όταν σού απαντήσουν πες μου και σε μένα..παιδια βλεπω τη σοφια και τρελενομαι ειναι καλη?να κανω επιθεση?
Μια αναζήτηση στο google και έχεις τις απαντήσεις που ζητάς. Άντε, όλα στο πιάτο τα θέλετε.ποιες ειναι οι ταινιες της @sandra και πως τις βρισκουμε ?επισης το ινστα της ? θελω να δω το κοριτσι αλλα ειμαι θετικος στην κορωνα και επισης στο σαιτ του μαγου δεν την βλεπω..σταματησε ? δεν προλαβα να την χαρω ?
Μαν εδω θεωρητικα ειναι σαιτ για πληροφορηση..εσυ γιατι τσαντιστηκες ? εαν δεν θες να βοηθησεις μην ασχολεισαιΜια αναζήτηση στο google και έχεις τις απαντήσεις που ζητάς. Άντε, όλα στο πιάτο τα θέλετε.
Όταν σού απαντήσουν πες μου και σε μένα..
Απορία το έχω ??
Δηλώνω αθώα ???Δηλαδη εσυ δεν ξερεις τιποτα για το ΕΓΚΛΗΜΑ !!! ?
Δηλώνω αθώα ???
Σσσσσσσ βρε αφού το αγόρι πού ρώτησε δεν ξέρει ??άρα είμαι...Και ποιος θα σε πιστεψει !!! ?
Εχεις δικορεψει τοσα και τοσα αγορακια και κοριτσακια...
ΕΝΟΧΗ !!! ?
κατ αρχας περαστικα φιλε !ποιες ειναι οι ταινιες της @sandra και πως τις βρισκουμε ?επισης το ινστα της ? θελω να δω το κοριτσι αλλα ειμαι θετικος στην κορωνα και επισης στο σαιτ του μαγου δεν την βλεπω..σταματησε ? δεν προλαβα να την χαρω ?
Σέξυ ???Καλημερα μωράκια μου?❤
Ξεκιναω και.σας περιμένω ....
Καυλσ μου ?❤Σέξυ ???
Θα σού έλεγα και τραγούδι αλλά δεν θυμάμαι τα λόγια ???Καυλσ μου ?❤
Το θυμάσαι το φόρεμα ε? ?
Κλαιω ν ξέρεις ?Θα σού έλεγα και τραγούδι αλλά δεν θυμάμαι τα λόγια ???