Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Ναι μωρη κωλάρσΚαλησπέρα και από μένα δουλεύω σήμερα ??
Ναι μωρη κωλάρσΚαλησπέρα και από μένα δουλεύω σήμερα ??
Συμφωνώ με το μωρό εδώ ?Να ξέρες μόνο πόσοι μου έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν φόραγα τέτοια παπούτσια .. δεν ταιριάζουν σε όλες οι γόβες στιλέτο αγάπη μου, κάποιες είναι για πιο εξτριμ πράγματα.. και μην μιλάς έτσι στα κορίτσια αγάπη μου , δεν νομίζω να σου άρεσε να σου μιλάει κάποια έτσι
το σχολιο ειναι καλοπροαιρετο, μην αρπαζεσαι...δε θιξαμε το γυναικειο φυλο..αμα φοραω ρουχα κιτς, τα σχολια θα ηταν καλοδεχουμενα.Να ξέρες μόνο πόσοι μου έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν φόραγα τέτοια παπούτσια .. δεν ταιριάζουν σε όλες οι γόβες στιλέτο αγάπη μου, κάποιες είναι για πιο εξτριμ πράγματα.. και μην μιλάς έτσι στα κορίτσια αγάπη μου , δεν νομίζω να σου άρεσε να σου μιλάει κάποια έτσι
καύλα μου η προσφορά σου ισχύει ακόμα?Καλημερα μωράκια μου?❤
Ξεκιναω και.σας περιμένω ....
Καλησπέρα ΑριάναΚαλησπέρα και από μένα δουλεύω σήμερα ??
το σχολιο ειναι καλοπροαιρετο, μην αρπαζεσαι...δε θιξαμε το γυναικειο φυλο..αμα φοραω ρουχα κιτς, τα σχολια θα ηταν καλοδεχουμενα.
δυστυχως υπαρχουν κι αντρες
Αγάπη εγώ πού την συναντάω συνέχεια, πάντα φοράει μαύρες γόβες, και πολύ ωραία ντυμένη, έχεις ένα δίκιο γιατί και εμένα μού αρέσουν πολύ η γόβες και της θεωρώ σέξυ! Όταν μας ζητάνε κάτι τι κάνουμε, το χειρότερο μού να πάω με αθλητικό παπούτσια, άσε πού φαίνομαι κοντή...??το σχολιο ειναι καλοπροαιρετο, μην αρπαζεσαι...δε θιξαμε το γυναικειο φυλο..αμα φοραω ρουχα κιτς, τα σχολια θα ηταν καλοδεχουμενα.
δυστυχως υπαρχουν κι αντρες θιασωτες του κιτς
Όχι μωρο .μουκαύλα μου η προσφορά σου ισχύει ακόμα?
Δε χάνεις με τίποτα εσύ.Αγάπη εγώ πού την συναντάω συνέχεια, πάντα φοράει μαύρες γόβες, και πολύ ωραία ντυμένη, έχεις ένα δίκιο γιατί και εμένα μού αρέσουν πολύ η γόβες και της θεωρώ σέξυ! Όταν μας ζητάνε κάτι τι κάνουμε, το χειρότερο μού να πάω με αθλητικό παπούτσια, άσε πού φαίνομαι κοντή...??
Να ξέρες μόνο πόσοι μου έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν φόραγα τέτοια παπούτσια .. δεν ταιριάζουν σε όλες οι γόβες στιλέτο αγάπη μου, κάποιες είναι για πιο εξτριμ πράγματα.. και μην μιλάς έτσι στα κορίτσια αγάπη μου , δεν νομίζω να σου άρεσε να σου μιλάει κάποια έτσι
εσενα σ εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο, δε θα γλυτωσειςΑγάπη εγώ πού την συναντάω συνέχεια, πάντα φοράει μαύρες γόβες, και πολύ ωραία ντυμένη, έχεις ένα δίκιο γιατί και εμένα μού αρέσουν πολύ η γόβες και της θεωρώ σέξυ! Όταν μας ζητάνε κάτι τι κάνουμε, το χειρότερο μού να πάω με αθλητικό παπούτσια, άσε πού φαίνομαι κοντή...??
Eye of the Tiger ???εσενα σ εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο, δε θα γλυτωσεις
θα μαθαινετε απο τους καυλιαρηδεςΝα ξέρες μόνο πόσοι μου έχουν ακυρώσει ραντεβού επειδή δεν φόραγα τέτοια παπούτσια .. δεν ταιριάζουν σε όλες οι γόβες στιλέτο αγάπη μου, κάποιες είναι για πιο εξτριμ πράγματα.. και μην μιλάς έτσι στα κορίτσια αγάπη μου , δεν νομίζω να σου άρεσε να σου μιλάει κάποια έτσι
θα μαθαινετε απο τους καυλιαριδεσ για αυτά σε έχω εσένα Τίγρη ?
Φοβερό φετίχ οι γόβεςθα μαθαινετε απο τους καυλιαρηδες
καλες ειναι, μπορεις και καλυτεραΜε αυτές βολεύεστε ή να πάω να αλλάξω; Προλαβαίνω
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥκαλες ειναι, μπορεις και καλυτερα
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥ
οταν θα πηγαινεις σε καποιον, θα πρεπει να του εξαπτεις τη φαντασια...ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥ