manolis.womenlovers
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 441
Ποια είναι αυτή η Αριάδνη ?Αριάνα < (άμεσο δάνειο) αγγλική Ariana < αρχαία ελληνική Ἀριάδνη (αντιδάνειο)
Αρά ως Αριάδνη, ποιος θέλει να ξετυλίξει το μίτο...
Δώσε μια εσάνς μυστήριου...
Θέλω να σου κάνω μαθήματα δωρεάν χωρίς, κανένα υπονοούμενο! Όταν λέω χωρίς το λέω χωρίς, μια περιπατητική διδασκαλία, και μόνο. Η Αριάδνη ήταν μια κοπέλα και αυτή. Αν η ερώτηση σου είναι αληθείς τότε, και την απάντηση θα την έχεις.Ποια είναι αυτή η Αριάδνη ?
Θέλω να σου κάνω μαθήματα δωρεάν χωρίς, κανένα υπονοούμενο! Όταν λέω χωρίς το λέω χωρίς, μια περιπατητική διδασκαλία, και μόνο. Η Αριάδνη ήταν μια κοπέλα και αυτή. Αν η ερώτηση σου είναι αληθείς τότε, και την απάντηση θα την έχεις. Δεν είναι ευγενές σε ερώτηση να κάνουμε Γελάκια, και Χαχα. Αν η ερώτηση είναι αληθείς.Θέλω να σου κάνω μαθήματα δωρεάν χωρίς, κανένα υπονοούμενο! Όταν λέω χωρίς το λέω χωρίς, μια περιπατητική διδασκαλία, και μόνο. Η Αριάδνη ήταν μια κοπέλα και αυτή. Αν η ερώτηση σου είναι αληθείς τότε, και την απάντηση θα την έχεις.
Εγω θέλω ❤Αριάνα < (άμεσο δάνειο) αγγλική Ariana < αρχαία ελληνική Ἀριάδνη (αντιδάνειο)
Αρά ως Αριάδνη, ποιος θέλει να ξετυλίξει το μίτο...
Δώσε μια εσάνς μυστήριου...
Σαν ψωμάκια από hamburger ?? είναι ??
περιμενει το μπιφτεκι σου μαλλον...
Εσύ θέλεις; Τι; Τι είναι ποια είναι η ἈριάδνηΕγω θέλω ❤
Ναιιιιιιιι?Αφού ξέρεις να της πεις, με αγάπη.
@Γιολάντα Magic εύγε να πάμε τώρα και σε άλλους μύθους ; ?
Εγω θα είμαι ο μ Μινώταυρος ?Εσύ θέλεις; Τι; Τι είναι ποια είναι η Ἀριάδνη
@Γιολάντα Magic εύγε να πάμε τώρα και σε άλλους μύθους ; ?
την πορνοσταρ ακριβου εννοεις μηπως ?Θέλω να σου κάνω μαθήματα δωρεάν χωρίς, κανένα υπονοούμενο! Όταν λέω χωρίς το λέω χωρίς, μια περιπατητική διδασκαλία, και μόνο. Η Αριάδνη ήταν μια κοπέλα και αυτή. Αν η ερώτηση σου είναι αληθείς τότε, και την απάντηση θα την έχεις.
Τι θες Αγαπη μου? Τι θέλει το κορίτσι μού?Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Εγώ τώρα τι θα κάνω με το μουνι στο χέρι θα μείνω; ?
Δηλαδή έλεος έχουμε και εμείς ανάγκες
Οπως σου βγαίνει.Εγω θα είμαι ο μ Μινώταυρος ?
Και τι σε έκανε μήπως είχε ανάγκη επικοινωνίας? μπορώ να βοηθήσω στο πρόβλημα σου δηλώνω εθελοντήςΡε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
σημασια εχει αν σε πληρωσεΡε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Οχι μόνο με το μουνι στο χέρι.συν κωλι επίσης....Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Μωρο μου έρχομαι εγώ .τωρα σπίτι ?Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Ελα γρήγορα φέρε και εργαλεία σβήνω πεθαίνω χάνομαι ?Τι θες Αγαπη μου? Τι θέλει το κορίτσι μού?
Ελα και εσυ μπας και γίνει προκοπήΜωρο μου έρχομαι εγώ .τωρα σπίτι ?
Εργαλεία και γλώσσα....σε έχω μάθει πλέον....???Ελα γρήγορα φέρε και εργαλεία σβήνω πεθαίνω χάνομαι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα και εσυ μπας και γίνει προκοπή