George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Γυναικάρα η Σοφία σας!Πουταναρα σοφία ❤
Γυναικάρα η Σοφία σας!Πουταναρα σοφία ❤
ο αλλος δεν εβγαλε καν σωβρακο και πεταξε 170 ευρω ετσι. ατοφιος!Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Εγώ τώρα τι θα κάνω με το μουνι στο χέρι θα μείνω; ?
Δηλαδή έλεος έχουμε και εμείς ανάγκες
ΑΑΧ αλλα κοριτσια πηρα απο το μαγο εσυ πως μου ξεφυγες , αν δεν γλειψω για 1 ωρα αυτο το κορμι θα πεθανωωΓεια σας παιδάκια Σήμερα μέχρι αργά
Πως άντεξε να μην ρίξει έστω και ένα…Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
Μη χειρότερα... Τις απόκριες τι θα σας ζητάνε δηλαδή;;@ariana.magic τι τραβάς κι εσυ.. ? εμένα ένας προχθές με έντυσε καλόγρια και με έβαλε να προσεύχομαι, αλλά επειδή δεν ήμουν καλή καλόγρια η τιμωρία ήταν να μην κάνουμε σεξ ? ακλαφτη έφυγα κι εγώ ?
Τι πρόγραμμα κάνεις μωρό ???? Στο σάιτ δεν υπάρχεις ....Συμβαίνει τώρα ??
Εγώ είμαι εδωωω μωρακιιιι! Ποτε θα σε δωωωω;Γειά σας μωράκια ❤ είναι κάνεις εδώ? ???
Μήπως ήταν δικαιολογία για να φύγει;Ρε παιδιά με πήρε ένας τώρα πριν λίγο και δεν με γαμησε επειδή γαμουσε την κοπέλα του λέει 3 ώρες πριν
φτου σου κωλαρα μου.σαλιωμα και φορμαρισμα η κωλοτρυπιδουλα σου.Σήμερα έχω την προσφορά ???
προσφορά του κώλου;Σήμερα έχω την προσφορά ???
Και το κουκούτσι αμυγδάλο!!!!!Σήμερα έχω την προσφορά ???