Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.834
- Πόντοι
- 29.667
Μας αρέσεις και με σοκολατι χρώμα!!!Κάρβουνο έγινα...
Μας αρέσεις και με σοκολατι χρώμα!!!Κάρβουνο έγινα...
Παρατηρω οτι ολοι θελετε να παντρευτειτε την @Sofia_Magic και τωρα ακουω οτι καποιος θελει να τις κανει και παιδιαΌταν σου είπα να παντρευτούμε, μου είπες ότι δεν θες παιδιά.
Πάντως η πρόταση γάμου ισχύει και άμα θες κάνουμε δύο ή τρία παιδάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η φωτογράφος φυσικά, αλλά αποζημιωθηκες από το αποτέλεσμα, αλλά και από το θέαμα!!!
Κωλαρα για Όσκαρ!!!Και επίσημα καλημερα σε όλο το μπου ❤
Χθες στο τελευταίο μου ραντεβού κατά υη διάρκεια του γαμησιου , σταματάει απότομα με κοιτάει και.μου λέει: :πουτανες υπάρχουν πολλές σαν εσένα καμία "❤❤
Αυτή την απορία την είχα και εγώ!!!ξερουμε αν η Νικη ειναι η φιλη της τειλορ που ποσταρουν μαζι στο ινστα ?
Καθόλου δεν πρέπει να νιώθεις τύψεις, ίσα ίσα!!!Παρατηρω οτι ολοι θελετε να παντρευτειτε την @Sofia_Magic και τωρα ακουω οτι καποιος θελει να τις κανει και παιδια
Δηλαδη πρεπει να νιωθω τυψεις που εγω θελω απλα να την γαμ.. (δεν θα το πω γιατι ντρεπομαι να βριζω)?.. Εστω μονο εγω θελω να ειμαι απλα εραστης της? (εφοσον θελουν ολοι να να την παντρευτουν ολοι)
Κάνει και για πολυθρόνα η @Sofia_Magic είχε ξαπλώσει πάνω τουΚωλαρα για Όσκαρ!!!
Εμείς δεν θέλουμε να σε κουρασουμε, δεν θα κάτσουμε πάνω του,απλώς να μπούμε μέσα θέλουμε!!!Κάνει και για πολυθρόνα η @Sofia_Magic είχε ξαπλώσει πάνω του
Όργωμα ❤Εμείς δεν θέλουμε να σε κουρασουμε, δεν θα κάτσουμε πάνω του,απλώς να μπούμε μέσα θέλουμε!!!
Για τσακωμό να μην υπάρχει....για άλλα δεν θα πω όχιΌταν υπάρχει η διάθεση Βαλέρια όλα τα προλαβαίνουν …
Και να σπειρουμε επίσης!!!Όργωμα ❤
Υπέροχη!!!!@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
Την Στεφανια την εχω συναντησει και εχω γραψει κριτικη..Έχουμε τίποτα πληροφορίες για Γκαμπριέλα, Όλγα και Στεφανία;;;
Σε έχει στην μάχη χαλαραΕντάξει λοιπόν… να φέρω γάντια του μποξ και baby oil για μάχη ή μόνο φωτογράφιση θα κάνουμε ;
Ίσως αν έβγαζες το σκύλο του βόλτα θα ήταν προτιμότερο.Και μιας και το θυμήθηκα, λύστε μου μια απορία βρε αγόρια, πως γίνεται κάποιος να σε ξεχνάει μόλις βγει από το δωμάτιο και να θυμάται να γράψει κριτική μετά από 10 μέρες; Μήπως θέλει να του καθαρίσω το σπίτι στα ρεπό μου;
Διαφωνείς @Γιολάντα Magic ?Σε έχει στην μάχη χαλαρα
Αφού δεν μπορεί ο Πέτρος να έρθω εγώ?@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
Αν αδειάζεις έλα. Ρίξε και κανένα κοκκινιστό στο φούρνο, πάρε τις γωνίες και τα σοβατεπιά.Και μιας και το θυμήθηκα, λύστε μου μια απορία βρε αγόρια, πως γίνεται κάποιος να σε ξεχνάει μόλις βγει από το δωμάτιο και να θυμάται να γράψει κριτική μετά από 10 μέρες; Μήπως θέλει να του καθαρίσω το σπίτι στα ρεπό μου;