Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.837
- Πόντοι
- 2.586
ο ορισμος του επιθετικου marketing@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
ο ορισμος του επιθετικου marketing@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
And RihannaWork work work... me and my Holes
Θέλω να στις γλείψω μέχρι να σου κοπεί η αρτηριακή πίεση στην γύρω περιοχή....Work work work... me and my Holes
ειναι ρηχα αννα;;;;And Rihanna
@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω
@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
Ισχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "ο ορισμος του επιθετικου marketing
χαχχαχαχα....δεν παίζεσαι!Ισχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "
Ε και εγώ έβαλα.τις ροζ τρυπούλες της Σοφίας, ήθελα να δώσω την απάντηση πιο ζωντανή
Ε με έκοψε
Εαν ηταν αντρας παζει να ηταν γκειΙσχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "
Ε και εγώ έβαλα.τις ροζ τρυπούλες της Σοφίας, ήθελα να δώσω την απάντηση πιο ζωντανή
Ε με έκοψε
Θα βάλεις όμως και κάτι? Αυτό το κάτι πού θέλω...Θέλω να στις γλείψω μέχρι να σου κοπεί η αρτηριακή πίεση στην γύρω περιοχή....
ή αγαμητος ή σαβουρογαμης θα ητανΙσχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "
Ε με έκοψε
Θα βάλεις όμως και κάτι? Αυτό το κάτι πού θέλω...
Φυσικά...για αυτό είπα με έκοψε...και οχι κόπηκαή αγαμητος ή σαβουρογαμης θα ηταν
Αμα δεν ξερει ο ανθρωπος τι να κανεις
Θα σε ξεπατώσω....Θα βάλεις όμως και κάτι? Αυτό το κάτι πού θέλω...
Να του καει το βιδεο του φουστηΦυσικά...για αυτό είπα με έκοψε...και οχι κόπηκα
Θα σε ξεπατώσω....
Ἄσ'τα αὐτά καί βάλε φωτογραφία τοῦ δικοῦ σου κορμιοῦ
τι, τι?????Θα βάλεις όμως και κάτι? Αυτό το κάτι πού θέλω...