james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
κώλος ποίημα!!@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
κώλος ποίημα!!@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
... Και ξέχασα ότι σήμερα από της 4 είμαι Open all day...Πάει! Θά μᾶς τρελάνης!
Pink beautiful holes.❤@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
Ωνασουγαμήσω και είμαι μακρυά.....@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
Ματάκια μου εγώ μια χαρά είμαι για σεξ θα πάω σε λίγο...
Εσυ τα πουτανακια χθες τα γαμησες ?
αυτη την φορα δεν θα σε λυπηθω και δεν θα βαλω χερακιΟποτε θέλεις ❤
Work work work... me and my HolesPink beautiful holes.❤
Μπραβο χαίρομαιΝαι φατσούλα μου, νωρίς το μεσημεράκι να ξεμπερδευω.
Τα καλά τα αφήνω για το βράδυ και δεν είναι πουτάνες.
ο ορισμος του επιθετικου marketing@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
And RihannaWork work work... me and my Holes
Θέλω να στις γλείψω μέχρι να σου κοπεί η αρτηριακή πίεση στην γύρω περιοχή....Work work work... me and my Holes
ειναι ρηχα αννα;;;;And Rihanna
@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω
@petros1987 Πετρακο έλα λίγο σπίτι να σού πω κάτι πρίν πάω δουλειά....
Ισχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "ο ορισμος του επιθετικου marketing
χαχχαχαχα....δεν παίζεσαι!Ισχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "
Ε και εγώ έβαλα.τις ροζ τρυπούλες της Σοφίας, ήθελα να δώσω την απάντηση πιο ζωντανή
Ε με έκοψε
Εαν ηταν αντρας παζει να ηταν γκειΙσχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "
Ε και εγώ έβαλα.τις ροζ τρυπούλες της Σοφίας, ήθελα να δώσω την απάντηση πιο ζωντανή
Ε με έκοψε
Θα βάλεις όμως και κάτι? Αυτό το κάτι πού θέλω...Θέλω να στις γλείψω μέχρι να σου κοπεί η αρτηριακή πίεση στην γύρω περιοχή....
ή αγαμητος ή σαβουρογαμης θα ητανΙσχύει....έδινα ένα μάθημα μια φορά και έπεσε το θέμα " δώσε τον ορισμό του επιθετικού marketing "
Ε με έκοψε
Θα βάλεις όμως και κάτι? Αυτό το κάτι πού θέλω...
Φυσικά...για αυτό είπα με έκοψε...και οχι κόπηκαή αγαμητος ή σαβουρογαμης θα ηταν
Αμα δεν ξερει ο ανθρωπος τι να κανεις